annad31
Zaangażowana w BB
Jak ja Wam zazdroszczę kotów :-( kocham chyba bardziej niż psy. I od dziecka tez tylko słyszałam, że są wredne, niebezpieczne dla dzieci i roznoszą choroby. i co dziwne , wiele w myśleniu ludzi się nie zmieniło.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ewelinka - ja biorę femibion 2, ale jakoś tak nie zdarza mi się codziennie, raz chyba z kilka dni pod rząd nie brałam .
Ponawiam pytanie, czy to możliwe że urosły mi piersi jeszcze ? W 5-6 tygodniu kupowałam staniki i coś mi zaczynają wystawać z niego .
Ewelinka - ja biorę femibion 2, ale jakoś tak nie zdarza mi się codziennie, raz chyba z kilka dni pod rząd nie brałam .
Ponawiam pytanie, czy to możliwe że urosły mi piersi jeszcze ? W 5-6 tygodniu kupowałam staniki i coś mi zaczynają wystawać z niego .
Annad - no ja tam nie wiem jak zareagują na dzieciaka, wiem że na samym początku nie będziemy zostawiać ich samego z dzieciakiem, na wszelki wypadek. Są przypadki że jak rodzi się dziecko kot zostaje porzucony -_-. Tego dopiero nie rozumiem, nawet mając kawalerkę, zawsze można wygospodarować jakieś pomieszczenie dla kota żeby np. nie był z dzieckiem sam -_-.
Haha, dzięki Annad i Makao! Bo przeszłam z C do D, myślałam że jak se kupię te staniki to trochę w nich pochodzę, a tu minął miesiąc czy tam dwa i zonk . No cóż, chyba będę musiała się przejść niedługo do sklepu po E czy tam DD .
Znajomi przygarneli kocurka chyba pół roku przed zajsciem w ciążę. Kurde , co się nasluchali od mam, ciotek i wujkow że powinni go wywieźć gdzieś na pole itd. Kocurek od początku był uczony że do jednego pokoju nie może wchodzić i tak zostało. nie wiem kto wymyśla historię o dzieciach duszonych przez koty. Ja się z kolei obawiam mojego psa, bo to rozpieszczony, zazdrosny typek. ma już prawie 10 lat, zawsze był jedynakiem, nie licząc świnki.
Ja biorę cały czas kwas foliowy. Podwójną dawkę. Ale dzisiaj mam wizytę to dopytam. Szkoda, że bez usg:/
od ostatnie wizyty biore witaminy kazal odstawić kwas foliowy
a ruchow nie czuje podobno w drugiej ciąży gdzies ok 18 tygodnia się czuje a w pierwszej ciąży czułam dopiero po 20 tygodniu
czasami mi się wydaje ze cos tam czuje ale raczej to nie to pamiętam jak urodziłam majke to czasami mi się jeszcze po porodzie wydawalo ze czuje ruchy i teraz mam takie same odczucie
wiem ze dzieciaczki sa jeszcze za male żeby czuc ruchy wiem ze na początku to tak jakby cos bulgotało w brzuchu