Witam kochane Majówki 2014 Chciałaby się przyłączyć kolejna majówka, termin mamy na 11-12 maj, 15 tydzień naszego maluszka. Pozdrawiamy serdecznie :-):-)
Witaj, napisz coś o sobie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam kochane Majówki 2014 Chciałaby się przyłączyć kolejna majówka, termin mamy na 11-12 maj, 15 tydzień naszego maluszka. Pozdrawiamy serdecznie :-):-)
U mnie to samo, więc chyba ogólną awarię mająsuwaczek mi się zatrzymał jak to możliwe
widać jak się znam nie chodzę na zwolnienia (nawet na Mrówka), więc nie wiem o co kaman ;-)Aśku zarówno L4 jak i macierzyński liczy się z ostatnich 12 miesięcy, jeśli nie było zmiany pracodawcy i jeśli nie było zmiany etatu...
dziewczyny podłamałam sie trochę byłam dokończyć zęba i miałam robić 6 z drugiej strony. wiec lekarz mówi mi, ze jego zdaniem to nie 6 mnie ćmi, tylko 8. rozwiercił ją i okazało się, ze jest wielgachna dziura w środku i że nie opłaca sie go leczyć.:-( wiec jutro mnie czeka wyrywanie. Ponoć ma być szybko bo ząb ładnie sie wysunął, ale boję się dentysty i bez ciązy, a teraz ciagle myślę jak ten stres wpłynie na moje Maleństwo. Zła jestem, ze w ogóle pozwoliłam mu grzebac w tej ósemce. Te ćmienie pewnie nieporównywalne z tym bólem, który jutro bedzie po wyrwaniu:-(
któraś wyrywała zęba w ciązy? sagaa? ty może?
Kupilismy synkowi takie małe organki na nóżkach z krzesełkiem) czuję że to był dobry wybór dziecko w końcu zajęło się czymś ciekawszym niż uprzykrzanie mi życia
hej dziewczynki) mój dzisiejszy wyciskacz łez. słucham i słucham i się wzruszam jak głupia Monika Urlik "Córeczko" - YouTube
no i oczywiście sztandarowy hymn szczęśliwych mam-tego to już nie potrafię wysłuchać bez mokrych oczu Natalia Niemen Jestem Mamą to Moja Kariera I am a MotherOficjalny Teledysk - YouTube
wychować ludzi chcę na ludzi... ech, znowu ryczę)
.
witam :-)
;-)
z życia Mrówka
Ślubny (do mnie): podaj mi pilota :-)
Ja: pocałuj Żabkę w łapkę
Mrówek podlatuje do mnie, całuje mnie po oczku, nosku, czółku ;-) wciągam go na kolana i cmokam go w brzuchol i szyję ;-) Mrówek odwraca się do taty i mówi: Widzisz Tatuś, właśnie tak przyciąga się kobiety