reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

pisałam ze Straciatella 27.10. Pisała, że mąż ją porwał w góry i wszystko u niej dobrze. Ma się odezwać jak wróci. Tylko, że miała wrócić .. 28:/ kurde teraz to też się martwię.
a propo blźniąt..

ja z 25.05

Janko 27.05:)

wystarczy bliźniaków w domu,

dzidziolek ma być byczkiem:)
Witajcie;)Ja o swojej kruszynce dowiedziałam się we wrześniu.Termin mamy na 14 maja 2014r.Chciałabym przyłączyć się do waszej grupy.Pozdrawiam.

witaj:)

Ostatnia edycja:
reklama
MIA mimo ogromnej miłości do Berlina, Zielona Góra wygrywa ;-)
ale z wielką przyjemnością przyjeżdżamy do tego miasta :tak: w czerwcu byliśmy z okazji urodzin Mrówka :tak: spełnialiśmy jego marzenie, czyli wyjazd do innego państwa :-D kilka dni zwiedzania, Mrówek zakochany w Berlinie tak samo jak i my ;-) super miasto :tak:

A my zastanawiamy sie nad przeprowadzka do Potsdamu:) Ciesze sie,ze Wam sie podoba. Jak byscie byli daj znac:) Porownamy brzuszki, zjemy jakies ciacho, czy porzadny obiad :D

Co do daty urodzin,to ja jestem z 6 czerwca :D

Dziewczyny a powiedzcie czy już zmieniłyście garderobę?Bo ja zastanawiam się nad zakupami...

Pewnie,ze tak:) Ja juz mam 2 pary spodnii. Co prawda nie zakladam ich jeszcze ale chyba zaczne,bo zwykle legginsy mnie uciskaja:( a to nie jest dobre dla dzidziusia.

A jutro wizyta o 9:20. Denerwuje sie:( Musi byc wszystko dobrze. Innej mysli nie dopuszczam.

Pat ale super ciuszki!

Mia ja jestem 11 czerwiec :)

Crystal czesc! Ja zamowilam dwie pary spodni ciazowych narazie.

Co tam dzis u Was Majoweczki? Ja sie zastanawiam co na obiad przyrzadzic jakies pomysly? Moze lososia z ryzem i warzywami? Nie wiem jestem dzis niezdecydowana :)

reklama
Do góry