reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

witam :)

krew oddana, teraz do 14 muszę czekać na wyniki...
apap na głupią głowę kupiony:dry:
kapusta na gołąbki też jest :-D ale to już jutro będę działać
wczoraj wcześniej się położyłam a w nocy wstałam na siku o godzinie 00:01 :baffled: i potem już nie usnęłam. tzn zasypiałam na 10-20 minut i przebudzenie, i tak aż do 6... jestem wykończona...

reklama
ooo ivon gdzie mieszkasz ;) tez mi się marzą gołąbki ale jakos nie mogę się zabrać ;) hihii..

u mnie dziś ważny dzień..tatuś przylatuje... nie widzieliśmy się 5 tygodni.... wtedy byłam jeszcze płaska a teraz to brzuszek już widać :) no i fajny biust mi się zrobił :D chociaż w ciązy mogę powiedzieć ze mam cycki :D to jest wielki plus :)))

co do głupich snów to też jej mam.. :( czasami to az się budze zdenerwowana.... az mnie brzuch boli bo się stresuje przez sen.. ehhh.. człowiek nawet spokojnie się wyspać nie może ;)

ale podobno u ciężarnych złe zny to normalne ....:no::no::no::no::no:

ja też mam takie głupie sny.. ciągle widze krew na bieliźnie a zdrady też mi się kiedyś śniły

Skorupka- kilka dni wcześniej i możesz urodzić byczka :-)

Sebata oo jak fajnie- a gdzie miałaś męża przez tak długi czas? Z piersi będzie na bank bardzo zadowolnyyy a i brzusio wycałuje :-)

Dziewczyny napisałam SMS-ka do Straciatelli, że bardzo się o nią martwimy i mam nadzieję , że mi odpiszę to dam znaka :)

Ostatnia edycja:
mój M w Norwegii... :) my do niego dołączymy dopiero w lipcu.. bo rodzic będę w Polsce i musze poczekać aż starszy syn skończy 2 klasę i komunia w tym rroku :)

ale damy rade :))

bąbelek... zdrady w snie też miałam... najgorsze że te sny są takie realistyczne i je panietam i niemoge długi czas o tym zaopmniec ;) dziwne to wszytsko :szok::szok:

Sebata też mi się kiedyś marzył wyjazd do Norwegii - lepsze perspektywy, życie... No ale nie mamy nikogo tam, żeby móc jakoś zacząć funkcjonować.
Fajnie sobie ułożyliście, synek skończy szkołe, zaliczy komunie, maleństwo będzie miało z miesiąc i polecicie wszyscy razem:-)

An-ka też mam nadzieje że to właśnie komputer :)

sebata ja mieszkam na pograniczu 3 województw: dolnośląskie, lubuskie i wielkopolskie, nieraz się zdarzało że w jeden dzień byłam we wszystkich 3, bo to kwestia 50 km :-D

ja ryby uwielbiam... śledzie pychota- jestem w 7 niebie, wędzona makrela, albo te szprotki w sosie pomidorowym... myślę że jak raz na miesiąc sobie dziubniemy co-nieco to się nic nie stanie, bo wszystko jest dla ludzi, ale wszystko z umiarem ;-)

a te sny to jakaś masakra... takie prawdziwe i jak się budzę to aż gęsią skórkę mam... aż sobie poduszkę wzięłam i jak mojego nie ma to się do poduchy przytulam żeby się tak nie bać, bo wtedy wiem że jestem w łóżku i to się nie dzieje naprawdę :-p

Karoli w necie jest pełno przepisów na domowy zakwas, tu pierwszy lepiszy: Zakwas na żurek przepis | Kotlet.tv
joanna 23 dziekuje Ci:-) Nie wiedzialam, ze mozna samemu heh:-) Ja zurek jadlam kilka razy w zyciu przy okazji czegos. A teraz mi sie po prostu kwasu i ostrego chce. Ja zanim nie poznalam mojego m, w ogole nie umialam gotowac. Zero doslownie, co najwyzej jajecznica. Teraz dopiero robie sie kuchara heh i eksperymentuje, ale bardziej w strone zarcia wloskiego. Moj m zurku raczej na pewno jesc nie bedzie :-) bo to nie w jego guscie:-)

reklama
ja ostatni dzien blizniaka :) 21.06

Sny o krwawieniu też mi się zdarzają... Ostatnio czytałam że czerwona krew oznacza szczęście...

mi w noc poprzedzajaca usg prenatalne snilo sie ze obudzilam sie a tam peln krwi - takiej zywej, czerwonej... bleeee - no i na usg wsyzstsko super :)
Dziewczyny napisałam SMS-ka do Straciatelli, że bardzo się o nią martwimy i mam nadzieję , że mi odpiszę to dam znaka :)

dobrze zrobilas - tez o tym myslalam :)

Do góry