gwiazdeczka88
Fanka BB :)
no wlasnie bo takie obzeranie to nie jest dobre ani dla mamusi ani dla dzidziusia..
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
annad heh musialabys kupic mozzarelle od kogos, kto ja sam robi. To co jest w sklepach, zwlaszcza w PL to po pierwsze mozzarelli w ogole nie przypomina, a po drugie jest z mleka pastoryzowanego:-)
a mi w pierwszej ciąży powiedział,że mam tyłozgięcie, a teraz nic nie mówił..czyżby się wyprostowało??Mia 30 slyszalam o tym ale moja kolezanka rok temu w styczniu szla za chrzestna a była w ciąży to wszystko zależy czy się wierzy w zabobony czy nie
Asku super rodzinka przyjela tak fajnie fakt ze jesteś w ciąży wogole podziwiam te dziewczyny co tak długo wytrzymaly z faktem ogłoszenia wszystkim ze sa w ciąży
a ja mam pytanie czy jest to możliwe żeby w pierwszej ciąży nie mieć tylozgiecia macicy a teraz mam bo wczoraj mi lekarz powiedział ze mam tylozgiecie
mozarella?no jasne,że mniam;-)ja też zakupiłam sobie femibion 2 ,bo mi gin polecił i za pare dni zaczynam łylać.Mozarelli nie mozna ? No litości. Wczoraj i przedwczoraj jadłam sałatkę z bagietka i mozarella. Mniam jest z mleka pasteryzowanego, wiec nie wiem w czym problem. Co do witamin to chyba czas teraz na femibion 2, żadnych przykrych dolegliwości po nim nie mam. A i lekarz mi polecał
Współczuje wszystkim migrenowcom, całe szczęście mnie takie bóle nie męczyły przed i teraz tez nie odczuwam, czasem. Ale do zniesienia
Dziewczyny mam pytanie, jak sobie radzicie z zaparciami?można coś na to brac?nie działa na mnie ani kiszona kapusta,ani sok z ogórków,,nic..załatwiam sie raz na pare dni i to jest jakas masakra..