reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
stazi - super, super!!! Co raz więcej nas tutaj :-)

jakies objawy ciążowe?

ciagnie mnie w podbrzuszu - od kilku dni dlatego sadzilam ,ze jednak w tym cyklu sie nie udalo ale testy i beta mowia ,ze jednaK to ciaza:o

Poki co bola mie piersi, mdli mnie i strasznie boli mnie glowa:/

dzis mialam okropna noc - chyba nerwy robia swoje

hej wlasnie niedawno sie dowiedzailam ze jestem w ciazy a termin wypada na poczatek maja , wiec zapraszam wszystkie mamy ktore maja termin na maj 2014 :)

hej docieram do majowych mam:D mi dzis strasznie nie dobrze , jutro ide do gina:D w koncu nie moge sie doczekac ktoras z Was juz byla:)? musimy sobie liste z przewidywanymi terminami kochane zrobic , mi wychodzi na 4 maja ale zobaczymy na kiedy lekarz wyznaczy :)

niuniaa - 4 maja? To kiedy ostatnio miałaś @?

Mi wychodzi 2 maj a jestem 4 tc i 4 dz, czyli ty powinnaś mieć date porodu wcześniej niż ja :tak:

Ja dopiero do lekarza w czwartek :cool:

reklama
Witajcie:-)
u mnie termin na 06.05 wg ostatniej @
beta ponad 24 tys więc ciaza na stowe ;-)
w piątek mam wizytę u gina i usg - zobaczymy, co tam siedzi...

Do góry