reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Kurcze takie mam kłucie w tym podbrzuszu , że aż się martwie czy wszystko ok ...

Ciekawe czy wytrzymam z testem do niedzieli :-)

Ale obiecałam sobie, że jeśli jutro @ nie przyjedzie do wieczorkiem kupie test i w niedziele rano testujemy ;)

Wiem, że nie powinnam sie napalać ale kurcze jakaś taka intuicja i objawy... :-)

reklama
Bąbelek - ja też miałam takie przeczucie od samej owulki :-)
No i objawem było kłucie i pobolewanie jak na @.

A syn z listopada... no toś my się zgrały! :-D na kiedy wychodziłby ci termin?

Straciatella z kalkulatorów wychodzi mi 1-3 maj

żeby było śmiesznie to było nasze pierwsze "pójście na żywioł" :) Cały czas mąż chciał ,ale ja się bałam, a teraz małe szaleństwo i ja od samej wlasnie owulki czułam , że chyba coś zaskoczyło ;)

A te bóle to mam chyba od poltora tygodnia i czasami sa na prawdę silne, czasami słabsze , jak czuje takie rozciaganie na bokach to jestem spokojniejsza. Może więzadła w macicy sie naciągaja . Ale wczoraj typowo jak na @ mnie bolało i juz mnie to martwiło troche .
Pierwsza ciąże zniosłam rewelacyjnie :)

Ja to jeszcze się śmiałam bo po przytulaskach powiedziałam do męża " No to kochanie odliczaj teraz 9 miesięcy- bedzie syn" to się śmiał;) i do tej pory nie wierzy za bardzo , bo o córcie ponad pol roku się staraliśmy i dopiero jak odpuściliśmy to załapalo. Dlatego mąż mowi, że teraz za 1 strzałem to nie mozliwe :-)

mi z kalkulatorow termin wychodzi na 1, 3 i 5 maj. ostatnia @ 26.07 (dlugosc cykli 28 lub 30) nie wiem ile liczyc bo zazwyczaj 28 ale ostatnio mi się rozreg. i miałam 30. zobaczymy co powie gin. pewnie policzy jak 28 - standardowo.
a kiedy maci wizyty u lekarza? ja umowilam się na 19.09., będzie już cos widac

Szyszunia ja mam wizyte u gina 4 września.

Ostatnią @ miałam 24 lipca cykle mam zazwyczaj 30 dniowe .

@ nadal brak więc jutro rano robię teścior, cały czas mnei wszystko ciągnie, dzis rano otworzyłam lodówke, żeby zrobić córeczce śniadanie i wszystko mi się podniosloo tak mnie zemdliło... mam nadzieje że jednak mdlości mnie ominą ;)

Straciatella a jak sie czujesz ? ;)

Ja sie strasznie martwie.. wzięłam sie za sprzatanie i taki ból w podbrzuszu że aż mnie zgięło... Terazz usiadłam na pol godzinki i ból ustał.. więc albo @ dostane ale jakies zagrożenie dzidzi jest
Z ciekawości zmierzyłam sobie tempkę " w środeczku" i mam 37,4 ale że nie mierze regularnie to nie wiem czy to coś oznacza

reklama
Do góry