reklama
Ptysia - tylko że najpierw ponosi koszty pracodawca... i za urlop też płaci pracodawca, nie "państwo"...
pracodawca ponosi tylko koszt pierwszych 30 dni
a za macierzynski placi zus - pracodawca nic nie placi
pracodawca ponosi tylko koszt pierwszych 30 dni
a za macierzynski placi zus - pracodawca nic nie placi
No tak, ale za zaległy urlop po macierzyńskim juz płaci pracodawca, a po roku + zaległego to moze być nawet ok 40 dni czyli 2 miesiące muszę płacić za urlop pracownika, którego w strukturach firmy nie miałam przez 20 miesięcy. Ręce opadają i płakać się chce :'(
hej ja wpadłam tylko resztką sił u nas jelitówka zaatakowała wszystkich od wczoraj wieczora my z mężem " jedziemy na dwie strony" on chociaż wziął jakieś leki ja musze się meczyć. Amelka też jescze wymiotuje - jedna wielka masakra
hej ja wpadłam tylko resztką sił u nas jelitówka zaatakowała wszystkich od wczoraj wieczora my z mężem " jedziemy na dwie strony" on chociaż wziął jakieś leki ja musze się meczyć. Amelka też jescze wymiotuje - jedna wielka masakra
Ale was wszystkich zlapalo Ale to cholerstwo wlasnie tak szybko sie rozprzestrzenia. Kurujcie sie!
byłam u lekarza, wszystko ok :-)
mam za dwa tygodnie wprowadzić witaminy i odstawić duphaston.
wkleiłam zdjęcie na wątku usg, na razie wygląda jak mały kurczaczek (taki ze sklepu w całości heheh), widziałam rączki
przy okazji wyjdzie na jaw, ze mam na nazwisko tj nick jednej z was
wkleiłam zdjęcie na wątku usg, na razie wygląda jak mały kurczaczek (taki ze sklepu w całości heheh), widziałam rączki
Bąbelek zdrówka dla was, zrób ten rosół o którym pisałam, mozna zamiast soli użyć orsalit.
jak to jest z tą sodą? zrobiłam dziś, pieniło się przez sekundę może. to oznacza, ze chłopak czy dziewczyna? ;-)
ja mam zwolnienie "chory moze chodzić" kod 2 czy jakos tak, ze względu na warunki pracy. może sobie śmiało ZUS przyjść, zapytam wtedy kiedy wypłata
zapytałam gina wprost już na pierwszej wizycie, ale on nie skąpi zwolnień, sam pyta czy potrzebne
jak to jest z tą sodą? zrobiłam dziś, pieniło się przez sekundę może. to oznacza, ze chłopak czy dziewczyna? ;-)
ja mam zwolnienie "chory moze chodzić" kod 2 czy jakos tak, ze względu na warunki pracy. może sobie śmiało ZUS przyjść, zapytam wtedy kiedy wypłata
zapytałam gina wprost już na pierwszej wizycie, ale on nie skąpi zwolnień, sam pyta czy potrzebne
reklama
byłam u lekarza, wszystko ok :-)
super wiesci z wizyty
No w koncu koniec pracy:-)
Uciekam na autobus.
Podziel się: