karmelowa
Fanka BB :)
Straciatella - widzę u Ciebie jakieś ukryte zainteresowania, haha, nie jestem sama, przynajmniej, ale o baloniku nie słyszałam.
Karmelowa i Makao - ja mam to samo, cały czas krzyczę, a na dodatek co chwilę płaczę, na każdej reklamie o dzieciach, chrzcinach, czy ślubach w serialach, normalnie masakra. ;P
.
to jeszcze nic. W sobote poryczałam się na "kuchennych rewolucjach" jak Gicz cielęcą pokazali. Do dziś nie wiem dlaczego. Za to mąż stwierdził, że zamiast na porodówce, to mnie będzie musiał w psychiatryku odwiedzać
Witam sie
Wkońcu przycupłam chwilę i mogę napisać.
A więc co u nas- samopoczucie ok, jedyny objaw to cięzkie cyce. Mateuszowy przechodzi przeziębienie wiec jestem spokojna.
M dostał podwyżkę więc wszytko sie dobrze układa.:-)
W środę mamy rocznicę ślubu i dzisiaj upiekłam ciasto bo musi stać minimum 24h. A jutro nas nie ma bo M ma wolne i jedziemy do mojej babci zostawić Mateusza a później idziemy powybierać zaśwaidczenia do rodzinnego (masa tego) i złożyć wniosek. Później wrócimy do babci i bedziemy tam do konca dnia. Bo od babci mam blisko do lekarza a jutro wkoncu wizyta
Zrobiłam test z sodą i wychodzi dziewczynka zobaczymy
Mnie też wyszła dziewczynka z tego testu. Może już będzie wiadomo za 2 tyg na prenatalnych? Fajnie by było