reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
aesthete fajny ten zestaw wylicytowałaś! chyba też się skusze

żyrafka powodzenia

idę popatrzeć na allegro. Do HM tez musze zajrzec, ale nie jestem pewna czy u mnie jest dział Mama

Aesthete - ale fajowy koszyk. oj napiłabym się takie soku świeżego.
zapraszam serdecznie :D wczoraj dla 7 osób robiłam więc dla jednej to nie problem ;)

przegladnelam - oferta niewielka i zastanawiam sie jaka jest jakosc swetra za 20zl :no:
nie wiem czy moja koleżanka tam nie kupowała, musiałabym się jej zapytać. ja na nich wpadłam przez allegro i wiem, że chyba mają większość pozytywnych komentarzy, bo to hurtownia i może dlatego tak tanio?

tak sie zastanawialam dzisiaj czy usg genetyczne to bedzie jeszcze dopochwowo czy juz przez brzuch - bo czytam na necie i rozne sa doswiadczenia :)
też się nad tym zastanawiałam :) ale chyba powinni dopochwowo żeby lepiej było widać?

Lawendowy_sen - wiem, wiem właśnie ceny kosmiczne. Oglądałam jeszcze ciuchy na happymum to aż mnie portfel zabolał. :( na Allegro mozna sporo tańszych znaleźć !
o tak, ceny ciuchów ciążowych powalają... a na allegro tanio można wyhaczyć fajne rzeczy :)

lotos, polecam :) ja nie oglądam już zestawów, bo za każdym razem czuję chęć licytowania :p a co za dużo to niezdrowo :D

Ostatnia edycja:
Oj ale mam meksyk z tymi oczami:no: Ostatnio tylko swędziały, a dzisiaj już napuchły mi powieki. Podejrzewam, że farba do włosów też tu odegrała swoją rolę. Ehh ja mam alergię już chyba na wszystko:wściekła/y:

żyrafka
trzymam kciuki :*

kurczaczek oj pamiętam jeszcze ząbkowanie u mojego synka.. ale już w krótce będziecie mieli z tym spokój :)

A mnie dzisiaj zaczęło mdlić na wieczór i trzyma tak do teraz. Nawet nie wiecie jak się cieszę, bo może to oznacza, że rzeczywiście się tym razem uda :))) Jak myślicie???

Poza tym dzisiaj doszła do mnie wiadomość, że znajoma, która starała się o dzidzię chyba z 4 lata nareszcie jest w ciąży :happy: 7 tydzień :-) Rozmawiałam z nią i roznosi ją szczęście, a ja cieszę się razem z nią i trzymam mocno kciuki aby im się udało zdrowo donosić i urodzić ślicznego dzieciaczka :-)

Hejka! U mnie niedzielnie kolejne wymioty :-(. Pokusiłam się dziś o pizzę, doprawiłam jogurtem i czułam, że to jego sprawka :crazy:.

Aeshtete, ja często oglądam na allegro własnie zestawy bo najbardziej się opłaca :) Może w przyszłym miesiącu coś poszukam, narazie brzuszka nie mam a bluzeczek mam pełno odcinanych pod biustem , bo takie uwielbiam - to i teraz będę mogła swobodnie nosić. Gorzej ze spodniami, ale to chyba kupie w normalnym sklepie, nie wiem...

witam dziewuszki:)

Co ja wczoraj przeżyłam zjadłam przed 22 lachmauna lubie je, ale byłam tak głodna że pochłoniłam go szybko. Było ok ale zaczełam popijać potm wodą troszkę mi się cofało pod gardło. Postanowiłam zażyc folik zawsze tak biorę no i połykam i czuje jak przechodzi przez ściany gardła normalnie tak mi to podrażniło, że zaczełam mieć odruchy wymiotne i bach zaczęłam wymiotować nim masakra była bo cały czas czułam w gardle jakby dalej było nie wiem czy to juz taka schiza czy czasem nie przez to cofanie męczyłam się dalej już potem próbowałam siła to wymiotowałam a uczucie dalej było.
A propo czy wam jedzenie nie cofa się do gardła czy gdzies tam? przed ciaza miałam, ale kurcze nie tak żby przy każdym odbijaniu praktycznie podchodziło.
A tak poza tym byłam u brata w szpitalu posiedzieliśmy trochę z mężem u niego była moja mama i tak dzien zleciał fajnie cieplutko dzisiaj było 23 stopnie u mnie :)
A i jeszcze trzy duże pryszcze wyszły mi na szyji plus na brodzie próbują ech

wichurka ile kosztuje ta farba co stosujesz?może też bym się skusiła :)
Fajne buciki :)

Aśku super, że lepiej z małym :)

szkoła ja jak odkaszlne to mega kłocie mam...

Kasiek ja też różnie z jedzeniem, ale podobno dzidzia nie da się skrzywdzić :)

Lena ja to mam stracha wsiąśc w samolot z moimi lękami chyba nigdy sie nie odważe :)

Bąbelek zdrówka dla małej...nifuroksazyd w płynie jest bez recepty ostatnio chcialam kupic ale nie wiem jak dla dzieci...

aesthete owocki i chyba nawet jest marchewka :D

magda190487 właśnie na plecach też mam masakra z tym...

doorota86 powodzenia na wizycie :)

witam dziewuszki:)

Co ja wczoraj przeżyłam zjadłam przed 22 lachmauna lubie je, ale byłam tak głodna że pochłoniłam go szybko. Było ok ale zaczełam popijać potm wodą troszkę mi się cofało pod gardło. Postanowiłam zażyc folik zawsze tak biorę no i połykam i czuje jak przechodzi przez ściany gardła normalnie tak mi to podrażniło, że zaczełam mieć odruchy wymiotne i bach zaczęłam wymiotować nim masakra była bo cały czas czułam w gardle jakby dalej było nie wiem czy to juz taka schiza czy czasem nie przez to cofanie męczyłam się dalej już potem próbowałam siła to wymiotowałam a uczucie dalej było.
A propo czy wam jedzenie nie cofa się do gardła czy gdzies tam? przed ciaza miałam, ale kurcze nie tak żby przy każdym odbijaniu praktycznie podchodziło.
A tak poza tym byłam u brata w szpitalu posiedzieliśmy trochę z mężem u niego była moja mama i tak dzien zleciał fajnie cieplutko dzisiaj było 23 stopnie u mnie :)
A i jeszcze trzy duże pryszcze wyszły mi na szyji plus na brodzie próbują ech

wichurka ile kosztuje ta farba co stosujesz?może też bym się skusiła :)
Fajne buciki :)

Aśku super, że lepiej z małym :)

szkoła ja jak odkaszlne to mega kłocie mam...

Kasiek ja też różnie z jedzeniem, ale podobno dzidzia nie da się skrzywdzić :)

Lena ja to mam stracha wsiąśc w samolot z moimi lękami chyba nigdy sie nie odważe :)

Bąbelek zdrówka dla małej...nifuroksazyd w płynie jest bez recepty ostatnio chcialam kupic ale nie wiem jak dla dzieci...

aesthete owocki i chyba nawet jest marchewka :D

magda190487 właśnie na plecach też mam masakra z tym...

doorota86 powodzenia na wizycie :)

Perelka86 farba kosztuje rożnie. Ja staram sie kupować w promocji, jak trafię nieraz to za 16 zł , a bez promocji to tak ok 22-25 zł. Ale nie ma amoniaku, ładnie pachnie i nie niszczy bardzo włosów.

A ja mam jaks shize:-( od wczoraj przestaly mnie bolec piersi i boje sie najgorszego jakos mam stracha po tamtej ciazy:( Nic mnie dzisiaj nie boli sluz mam przezroczysty i jest go wiecej ale tak wpod swiadomosci czuje strach. Jeszcze dzisiaj mailam upiorne sny ze bylam na usg a tam nie ma serducha.
Przepraszam ze wam tu smuce ale nie mam komu powiedziec;-(

reklama
Do góry