zosiasamosia
Fanka BB :)
Dzięki! Ostatecznie też mogę pójść na zwolnienie, ale dla mnie to oznacza sporo mniejsze zarobki, a wydatków będzie przecież więcej.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, dziękuję Wam za słowa otuchy. Nie znam powodu poronienia, po prostu coś poszło nie tak i płód nie rozwijał się tak jak trzeba. Wg usg ciąża była o 3 tyg młodsza. Serduszko biło ale nie było go slychac. Pecherzyk był scisniety. W nocy z piątku na sobotę dostałam krwawienia, w szpitalu od razu luteina i rozkurczowe, ale nie pomogło, krwawienie się nasilalo. Było takie jak@ . Po kolejne usg było widać że pęcherzyk jest marny. Doszło do poronienia niecalkowitego. Zdecydowałam się na zabieg . I tyle. Od następnego cyklu będziemy znów się starać.
witam
Późną porą,ale nie mam humoru wogóle nie chce tutaj smęcić od piątku praktyczie brak mdłości wczoraj lekko sie pojawiły i znikly co mnie bardzo martwi jedynie piersi są wieksże(chociaż i tak wydają mi się że znów coś inne są) no i bolą jak je ucisne...
Dzisiaj trochę zbierałam orzechów na ogordzie wrociłam i na wieczór zaczał mnie krzyż boleć
Wogolę dzisiaj poszłam odebrać wyniki swoje mega slabo się czułam jakbym zemdleć miała i przez to nie poszłam do lekarza od swoich lęków. Morfo mam ok tsh też fajne 1,79 ale znów w moczu w osadzie dośc liczne bakterie piłam sok z żurawiny i nic
perelka, a nie martwisz się trochę niepotrzebne? Bo już miałaś podobne obawy i wychodziło że wszystko jest ok... Nie panikuj bo takim stresem robisz więcej szkody niż pożytku weź wyluzuj i ciesz się ciążą
A mój M przywiózł mi dzisiaj prezent sokowirówkę! Już rano będę ją testować nie mogę się doczekać
Super Ale mi smaka zrobiłaś na sok Tylko pamiętaj, że świeże soki potrafią powodować niezłe wymioty (jedyna rzecz, po której zdarzyło mi się wymiotować w ubiegłej ciąży )
aesthete nie wiem być może zabardzo się martwię, ale nie da się złego zapomnieć i jakoś lepiej jak są objawy one utrzymują ciążę oczywiście jeśli ktoś miał od początku...
Perełka, ja to rozumiem, ale wiesz, wiele kobiet ma normalne objawy, a okazuje się, że np. mają puste jajo płodowe... Z kolei wiele kobiet nie ma zupełnie żadnych objawów, a ciąża jest książkowa... Na podstawie samych objawów nie stwierdzi się stanu ciąży, więc nie zamartwiaj się na zapas!
Czesc majoweczki,
Chcialam sie podzielic moja historia z pracy...
Mam taka kolezanke w pracy ktora sie chyba czegos domysla bo ciagle sie dopytuje o moje samopoczucie i dlaczego jem to czy tamto. Niby nic ale zaczelo mnie to juz denerwowac bo widze jak mnie obsewuje i jest po prostu wscibska baba.
Zawsze wiecej gadalysmy ale ostatnio zaczelam jej normalnie unikac bo sie zle czuje i jej zainteresowanie mi w niczym nie pomaga.
Co robic z takimi 'Kolezankami' macie jakis sposob?
Może ona ma dobre intencje i szczerze Ci kibicuje?
niektóre maja problem z zaparciami a ja znowu mam problem z biegunka
Na biegunkę węgiel ;-)