reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

aesthete czyli przechodziłaś cyto :) ja rok temu miałam dwa minusy ujemne czyli nie miałam...

Makao gratulacje bijącego serduszka :)

pat&mom powodzenia na wizycie:)

Straciatella kamień serca napewno spadł :)

skorupka gratki z udanej wizyty :)

ewelinka ja też miałam ostatnie dni płaczu więc cie doskonale rozumiem...trzymaj sie;-)

Dziewczyny mam pytanie nie wiem co to jest ale czuje u dołu mega ciagniecie parcie jakby na siku a mi sie nie chce jakbym kamien miala polozony czy cos wczoraj podobnie mialam minelo po jakims czasie teraz też leże i to mam czy to czasem nie zapalenie pecherza? sama nie wiem co myslec

reklama
perełka, ja takie uczucie z parciem na siku kojarzę tylko z zapaleniem pęcherza, ale pamiętaj, że wszystko Ci się tam w podbrzuszu rozciąga i możesz to akurat teraz tak odczuwać...

A ciebie bolało cały czas? tzn to jest takie uczucie jakby mi się chciało ale nie ide. Bo wczoraj miałam takie cos jakiś czas i minęło wiec nie wiem czy to się cały czas utrzymuje.

Witajcie Majóweczki
Ja nie mam sily wstac z łóżka. W głowie mi sie kreci, mdli... na szczescie nie wymiotuje ale wszystko podchodzi mi do gardla... bleee...
Oprócz tego wiekszych objawow brak, jeszcze tylko piersi bola ale juz troszke mniej niz wczesniej, wiec da sie przezyc;-)
Następna wizyta 08.10. Juz nie moge sie doczkac ;-)

Perelka, ja też mam parcie na siku, a jak pójdę, to albo nic albo mało... ale jakby to było zapalenie pęcherza, to by chyba piekło do tego?
mnie oprócz tego tak mocno podbrzusze boli jakbym zaraz miała okres dostać :/ masakra jakaś :/ i od wczoraj tak mocno boli :/

dzisiaj jestem zła jak nie wiem... kasy na koncie dalej nie ma, przelewu nawet mi nie zrobił i tak naprawdę nie wiem kiedy zrobi. Mąż mnie wkurzył z rana, chodzę zła jak osa i sobie popłakuję, bo cóż mi zostało. :no: jeszcze jakaś upierdliwa baba dzwoni co drugi dzień i chce prezentację przyjechać zrobić. Jakiegoś garnka (jednego!) co 5 tys kosztuje a jakieś super potrawy gotuje. Mówię 20 razy że nie jestem zainteresowana, to dalej wydzwania... no i biedna dzisiaj się dodzwoniła, gdzie wyładowałam na niej swoje frustracje i chyba już więcej nie zadzwoni :dry:

Hej dziewczyny!

Mała śpi to trochę doczytałam ;-)

Perełka - a jak siusiasz to szczypie?? bo u mnie szczypanie = zapalenie pęcherza (dodatkowo parcie na siusiu a nie ma czym).
Lena - dziękuję ;-)
Aesthete - jakiś niepoważny ten koleś, ale na takich nie mamy wpływu
Straciatella - fajnie, że rozmowa za tobą ;-)
Aśku - gratki udanej wizyty
Pat&mom - kciuki za wizytę
Ewelinka - chyba większość z nas ma jakiś kryzys teraz, może pogoda dodatkowo na nas sprzyja ;-(. Już niedługo zacznie się drugi trymestr i będzie lepiej ;-)

Witam nowe majóweczki, na prawdę jest nas już sporo ;-)

A my siedzimy same z młodą, M o w nocy pojechał do Poznania i może w piątek wróci ;-(. Mi nadal nic się nie chce i najchętniej bym spała cały dzień. No nic nie można narzekać cały czas, przyjdzie czas, że będziemy pełne energii ;-)

Miłego dnia dziewczyny ;-)
I jeszcze raz trzymam kciuki za wizyty ;-)

aesthete natarczywość ludzi:wściekła/y:
Ale cały czas masz takie parcie czy ciągnięcie? bo ja nawet do wc nie chodze ale kuzwa nie miłe uczucie

Kurczaczek nie szczypie nic i nie chodze do wc tylko czuje ucisk czy ciagniecie cały czas

Ostatnia edycja:
Super dziewczyny te Wasze relacje z wizyt, ja na usg muszę jeszcze tyyyle czekać. Kurcze, może namówie męża, żeby ze mna poszedł?
Dzisiaj byłam na badaniach okresowych u lek. medycyny pracy i babka mnie pyta o datę ostatniej miesiączki. Yyyy no gdzieś na początku września :rolleyes: Cóż, wolalam trochę sklamac, bo ona zna się z szefowa i mogłaby jej powiedziec. Wolę, żeby to ode mnie usłyszala.
Nie smutajcie! Ściskam Was mocno!!!

reklama
A ciebie bolało cały czas? tzn to jest takie uczucie jakby mi się chciało ale nie ide. Bo wczoraj miałam takie cos jakiś czas i minęło wiec nie wiem czy to się cały czas utrzymuje.

Mnie czasem boli pęcherz, ale jak idę siusiu, to się okazuje, że BARDZO mi się chciało, chociaż wydawało mi się, że prawie wcale mi się nie chce :rofl2: Przy zapaleniu pęcherza zawsze mnie szczypało/kłuło w czasie siusiania - cewka moczowa i pęcherz, czasem też pojawiała się krew w moczu.

jeszcze jakaś upierdliwa baba dzwoni co drugi dzień i chce prezentację przyjechać zrobić. Jakiegoś garnka (jednego!) co 5 tys kosztuje a jakieś super potrawy gotuje. Mówię 20 razy że nie jestem zainteresowana, to dalej wydzwania... no i biedna dzisiaj się dodzwoniła, gdzie wyładowałam na niej swoje frustracje i chyba już więcej nie zadzwoni :dry:

To pewnie thermomix - moja mama sobie kupiła i jest zachwycona :-D

Do góry