reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Hej Dziewczyny

Lena - to trzymam kciuki za rozmowę męża, a to w tej samej firmie co ostatnio pisałaś czy gdzieś indziej?
Aśku - może mdłości pomału odchodzą w siną dal
Wichurka - dobrze, że wszystko ok. Jesteś z Warszawy?? W którym szpitalu byłaś??
Bąbelek - jak wytrzymasz to poczekaj tak do 8 tygodnia to już serducho będzie na pewno i dzidzol będzie większy ;-)
Straciatella - u nas też słoneczko super świeci, będzie trzeba iść na jakiś spacerek.

Dziewczyny mi mdłości też odpuszczają, już sporadycznie się zdarzają. Ale rano jak wstaje po nocy to mam wrażenie, że jestem bardziej zmęczona niż jak się kładę spać, też tak macie?? Z pół godziny zajmuje mi rozruszanie się i wtedy jest już ok. Ale sama pobudka to jakaś masakra.

Miłego dnia życzę i niech słoneczko u wszystkich zaświeci ;-)

reklama
No tak już wcześniej gdzieś to pisałaś ;-). Bo jak byś była w bielańskim to bym ci radziła sprawdzić ich jeszcze raz, ja tam byłam z krwawieniem i też powiedzieli, że nie wiedzą skąd. A jak byłam teraz na usg to lekarz powiedział, że jest krwiak. Ale na inflanckiej sądzę, że lepiej to sprawdzili ;-)

witam

aesthete mój gin mi mówił , żeby zrobić ja robiłam miesiąc temu i zastanawiam się czy powtarzac czy odpościc....

Lena_no u mnie nawet ok jedynie późno dzisiaj zjadłam czekałam na świeże pieczywo i troche w brzuchu mi niedobrze było mam nadzieje, że zaraz minie :)
Kciuki za męża :)

Co do pogody u nas też słonko świeci, ale jest straszny wiater...

Witam dziewczynki:-)

Ja rano pobegłam na betę i okazało się , że jakiś nowy ginekolog dziś zaczął dyżury i jak mam podjerzenia ciąży to może mnie przebadać- już.teraz.... Stwierdziłam , że czemu nie ;) Ale sprzet tam mają słabiutki , więc mało co było widać. Ale ciąże stwierdzic, widać pęcherzyk płodowy, ciałko żółte dzidzia chyba za mała jeszcze;-)

Z jednek strony się ciesze z drugiej niepewność dalej jest ..ale wiadomo , że to za wczesna ciąża jeszcze:tak:

Tak bardzo chciałabym się już komuś pochwalić ale jeszcze się boje...

aaa dziś rano dopadło mnie jakieś swędzenie w pochwie - powiedziałam o tym ginowi i przepisał mi nystatyne i tak sie zastanawiam czy brac ( tak na wselki wypadek) czy poczekać jeszcze. Gin powiedział, że on gołym okiem tam nic nie widzi, żeby sie działo i zgłupiałam...

Pogoda u nas piękna a my z młoda kisimy się w domu ehhh

Hej dziewczyny. Można się przyłączyć? Czytam Was już od 2 tygodni ale dopiero dziś zdecydowałam się do Was dołączyć. Termin porodu wg daty ostatniej miesiączki - 17.05.2014 :-)

Cześć wszystkim :)Właśnie pochłaniam 2 miseczkę kiszonej kapusty-mogłabym zjeść całe wiadro,ale potem musiałabym wypić 5l wody :) Wczoraj zaczął boleć mnie krzyż, myślałam że to od niewygodnej pozycji w jakiej siedziałam i że po nocy mi przejdzie, a tu boli nadal :( Muszę wykorzystać moją drugą połówkę by mi zafundowała masaż :) Pozdrowionka z zachmurzonego Gdańska :)

Babelek a mnie znów cos na zewnątrz trochę swędzi nie wiem co robić:szok: jak mnie badał gin nic nie stwierdzał więc nie wiem skąd to. Dobrze, że ciąza potwierdzona to jet najważniejsze:)

Makao witaj i dołączaj:)

Makao witamy :)

Perełka mnie tak leko swedzi w środku, nie jest to jakieś uporczywe ani nic ale powiedziałam mu o tym i teraz mam wahania. Chyba wstrzymam się do jutra jak nie przejdzie to wykupie to. Kurcze co to za swedzenia nas dopadaja

reklama
Bąbelku i Perełko, swędzenie i pieczenie? No ja mam to samo już 2 raz, grzybica :( Pimafucin już 2 raz aplikuje, po 1 globulce na noc przez 3 dni, jak lekarz przepisuje to znaczy że można brać bez obaw... na zewnątrz clotrimazol w kremie i przechodzi. W moim przypadku dolegliwość wróciłą i niestety w I trymestrze może nawracać bo chormon ciąży tak działa, że każde nawet najdrobniejsze obtarcie czy ucisk sprzyjają grzybkowi :( Gin polecił mi poszukać w internecie produktów których nie powinno się jeść by nie karmić grzyba- i wyszło na to, że prawie nic nie można jeść :(

Do góry