reklama
No ja to od 5rż mam trądzik i myslałam, że po okresie dojrzewania mi zniknie, a tu kicha, juz powoli pierwsze zmarszczki, a trądzik jak jest tak jest Podobno kobieta w ciąży "ładnieje" więc sąsiad ma oko Tak włosy też mi się szybciej przetłuszczają, dobrze że mam krótkie, bo długie bym musiała chyba 2 razy dziennie myć (cholerka nie umiem tych buziek po prawej wstawiać-zaczyna mnie to irytować )
Struss, wystarczy kliknąć na wybraną buźkę i sama się wstawia
ja to nie mam idealnej cery, bo cały czas używam żelu do mycia twarzy, toniku i kremu do cery mieszanej, ale miałam problem jedynie z wągrami :/ a teraz pryszcze dołączyły :/ nie dość, że ja naprawdę młodo wyglądam to teraz już w ogóle jak nastolatka
ja to nie mam idealnej cery, bo cały czas używam żelu do mycia twarzy, toniku i kremu do cery mieszanej, ale miałam problem jedynie z wągrami :/ a teraz pryszcze dołączyły :/ nie dość, że ja naprawdę młodo wyglądam to teraz już w ogóle jak nastolatka
Aesthete niezły sen... Ciekawe jak go interpretować . Czy faktycznie w jakiś religijny sposób.. ?
Ja chyba większośći snów nie pamiętam , a jeśli nawet to nie przywiązuję już teraz do nich takiej dużej wagi
Pererłka musiałaś faktycznie wypięknięć, skoro sąsia to zauważył :-)
Ja w ciąży z młodą wyglądałam tak samo jak przed, każdy mówił , że ładnie i będzie chłopak
Teraz coś mnie od początku wysyfiło po twarzy więc mam nadzieję, że będzie odwrotność- może zbrzydnę na syna ?
Rozmowa była o wyprawkach - ja mam dużo rzeczy po córeczce- wszystkie ubranka , leżaczek bujaczek, łóżeczko, spacerówke, fotelik, wanienke. Nie mam tylko wózka z gondola- wielofunkcyjnego bo sprzedałam jakiś rok temu. Leżał w piwnicy i się kurzył , nie wiedzieliśmy z mężem za ile się zdcydujemy , więc teraz prawdopodobnie będzie trzeba kupić ;-)
I jeśli będzie chłopak to wiadomo że ciuszki raczej się nie będą nadawać
Ja chyba większośći snów nie pamiętam , a jeśli nawet to nie przywiązuję już teraz do nich takiej dużej wagi
Pererłka musiałaś faktycznie wypięknięć, skoro sąsia to zauważył :-)
Ja w ciąży z młodą wyglądałam tak samo jak przed, każdy mówił , że ładnie i będzie chłopak
Teraz coś mnie od początku wysyfiło po twarzy więc mam nadzieję, że będzie odwrotność- może zbrzydnę na syna ?
Rozmowa była o wyprawkach - ja mam dużo rzeczy po córeczce- wszystkie ubranka , leżaczek bujaczek, łóżeczko, spacerówke, fotelik, wanienke. Nie mam tylko wózka z gondola- wielofunkcyjnego bo sprzedałam jakiś rok temu. Leżał w piwnicy i się kurzył , nie wiedzieliśmy z mężem za ile się zdcydujemy , więc teraz prawdopodobnie będzie trzeba kupić ;-)
I jeśli będzie chłopak to wiadomo że ciuszki raczej się nie będą nadawać
My już po obiadku. Dzisiaj późno, bo lenia mam niesamowitego
Pół dnia na kanapie przeleżałam i walczyłam ze spaniem
Weekend zleciał stanowczo za szybko.
Co do wyglądu to ja jednak zbrzydałam. Z początku miałam super włosy, ale z każdym tyg ciąży ich stan się pogarsza :/ W ogóle czuje się brzydko i wszystko mnie w moim wyglądzie teraz wkurza Jak byłam w ciąży z synkiem to aż promieniałam, a teraz...
Tak czekam na wieści z wczorajszej wizyty CrystalEye, ale cos się nie odzywa.
Aśku współczuje Ci tych mdłości! U mnie już trochę odpuściły i jest o wiele lepiej.
perelka spostrzegawczego masz sąsiada
Pół dnia na kanapie przeleżałam i walczyłam ze spaniem
Weekend zleciał stanowczo za szybko.
Co do wyglądu to ja jednak zbrzydałam. Z początku miałam super włosy, ale z każdym tyg ciąży ich stan się pogarsza :/ W ogóle czuje się brzydko i wszystko mnie w moim wyglądzie teraz wkurza Jak byłam w ciąży z synkiem to aż promieniałam, a teraz...
Tak czekam na wieści z wczorajszej wizyty CrystalEye, ale cos się nie odzywa.
Aśku współczuje Ci tych mdłości! U mnie już trochę odpuściły i jest o wiele lepiej.
perelka spostrzegawczego masz sąsiada
Hej Kobitki nawet nie będę się brał żeby przeczytać to wszystko co mnie minęło do tej pory ale mam nadzieje że u Was wszystko dobrze ja w piątek się dowiedziałem że z maluszkiem wszystko ok serducho bije i że niema się czym martwić
Witam , chcialam dolaczyc do grona majowych mam. Termin 13go maja. Jest to moja 1sza ciaza. Mialam juz pierwsze usg i moja niunia ma 7,5mm. Jak narazie borykam sie z mdlosciami i zmeczeniem. Podobno po pirwszym trymestrze to minie, juz nie moge sie doczekac. Pozdrawiam wszystkiego majowe mamy.:-)
przyszłytata, a Twoja żona nie ma nic przeciwko, że się udzielasz na tym forum co ona? bo ja to bym się zdenerwowała na mojego
Moja Żonka nie znalazła powodu dla którego miała by się złościć...ciąża wbrew pozorom dotyczy 2 osób więc niema nic przeciwko żebym coś tam od czasu do czasu skrobnął
reklama
Podziel się: