reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

reklama
No ja to od 5rż mam trądzik i myslałam, że po okresie dojrzewania mi zniknie, a tu kicha, juz powoli pierwsze zmarszczki, a trądzik jak jest tak jest :( Podobno kobieta w ciąży "ładnieje" więc sąsiad ma oko :)Tak włosy też mi się szybciej przetłuszczają, dobrze że mam krótkie, bo długie bym musiała chyba 2 razy dziennie myć ;)(cholerka nie umiem tych buziek po prawej wstawiać-zaczyna mnie to irytować )

Struss, wystarczy kliknąć na wybraną buźkę i sama się wstawia :-p

ja to nie mam idealnej cery, bo cały czas używam żelu do mycia twarzy, toniku i kremu do cery mieszanej, ale miałam problem jedynie z wągrami :/ a teraz pryszcze dołączyły :/ nie dość, że ja naprawdę młodo wyglądam to teraz już w ogóle jak nastolatka :-p

Aesthete niezły sen... Ciekawe jak go interpretować . Czy faktycznie w jakiś religijny sposób.. ?:blink:
Ja chyba większośći snów nie pamiętam , a jeśli nawet to nie przywiązuję już teraz do nich takiej dużej wagi :)

Pererłka musiałaś faktycznie wypięknięć, skoro sąsia to zauważył :-)

Ja w ciąży z młodą wyglądałam tak samo jak przed, każdy mówił , że ładnie i będzie chłopak :happy:
Teraz coś mnie od początku wysyfiło po twarzy więc mam nadzieję, że będzie odwrotność- może zbrzydnę na syna ? :rofl2:

Rozmowa była o wyprawkach - ja mam dużo rzeczy po córeczce- wszystkie ubranka , leżaczek bujaczek, łóżeczko, spacerówke, fotelik, wanienke. Nie mam tylko wózka z gondola- wielofunkcyjnego bo sprzedałam jakiś rok temu. Leżał w piwnicy i się kurzył , nie wiedzieliśmy z mężem za ile się zdcydujemy , więc teraz prawdopodobnie będzie trzeba kupić ;-)
I jeśli będzie chłopak to wiadomo że ciuszki raczej się nie będą nadawać

My już po obiadku. Dzisiaj późno, bo lenia mam niesamowitego :p
Pół dnia na kanapie przeleżałam i walczyłam ze spaniem :p
Weekend zleciał stanowczo za szybko.

Co do wyglądu to ja jednak zbrzydałam. Z początku miałam super włosy, ale z każdym tyg ciąży ich stan się pogarsza :/ W ogóle czuje się brzydko i wszystko mnie w moim wyglądzie teraz wkurza :p Jak byłam w ciąży z synkiem to aż promieniałam, a teraz...

Tak czekam na wieści z wczorajszej wizyty CrystalEye, ale cos się nie odzywa.

Aśku współczuje Ci tych mdłości! U mnie już trochę odpuściły i jest o wiele lepiej.
perelka spostrzegawczego masz sąsiada :D

Hej Kobitki nawet nie będę się brał żeby przeczytać to wszystko co mnie minęło do tej pory ale mam nadzieje że u Was wszystko dobrze :) ja w piątek się dowiedziałem że z maluszkiem wszystko ok serducho bije i że niema się czym martwić:happy:

Witam , chcialam dolaczyc do grona majowych mam. Termin 13go maja. Jest to moja 1sza ciaza. Mialam juz pierwsze usg i moja niunia ma 7,5mm. Jak narazie borykam sie z mdlosciami i zmeczeniem. Podobno po pirwszym trymestrze to minie, juz nie moge sie doczekac. Pozdrawiam wszystkiego majowe mamy.:-)

przyszłytata, a Twoja żona nie ma nic przeciwko, że się udzielasz na tym forum co ona? :D bo ja to bym się zdenerwowała na mojego :p

Danusia, witaj :D jak masz fotkę z usg to wklej to wątku z naszymi wizytami :D gratulacje! :*

reklama
Witaj Danusia :)
u mnie dalej to samo, mega mega ból żołądka... już nie wiem jak sobie z tym radzić:baffled: jem rennie, ale chyba nie pomaga...
oj czekam na poprawę... bo przez to nawet nie mogę spać:crazy:

Pozdrawiam wszystkich!!!

Do góry