reklama
Straciatella
Fanka BB :)
Żyrafka - po tej kapuście i donatach miałam biegunke pół nocy!
Kaśkasiunia - jaki cud? Plamienia w ciąży na początku się zdarzają, bóle też, serduszka często nie widać, bo jest jeszcze zbyt wczesna ciąża. Trzeba być dobrej myśli, a nie od razu najgorsze scenariusze przewidywać
bierz duphaston, odpoczywaj jak najwięcej. A tym w pracy powiedz, że mają spadać
Witam się z rana
Ja już od 8 w pracy, właśnie zjadłam śniadanko.. i koniecznie coś słodkiego... Kinder mleczna kanapka
Samopoczucie w porządku, troche roboty, problemów...
Powiem wam, ze nie sądziłam że tyle problemów może być z kuchnią... już 5 dzień ją składają :-(
Kaśkasiunia - jaki cud? Plamienia w ciąży na początku się zdarzają, bóle też, serduszka często nie widać, bo jest jeszcze zbyt wczesna ciąża. Trzeba być dobrej myśli, a nie od razu najgorsze scenariusze przewidywać
bierz duphaston, odpoczywaj jak najwięcej. A tym w pracy powiedz, że mają spadać
Witam się z rana
Ja już od 8 w pracy, właśnie zjadłam śniadanko.. i koniecznie coś słodkiego... Kinder mleczna kanapka
Samopoczucie w porządku, troche roboty, problemów...
Powiem wam, ze nie sądziłam że tyle problemów może być z kuchnią... już 5 dzień ją składają :-(
Giovanna89
Zaciekawiona BB
Cóż za dylematy... jaka będzie płeć... Dla mnie wazne jest tylko to zeby sie wszystko udało i zebym miała zdrowe dziecko, bo jak na razie nadal nie wiem czy wszystko sie dobrze skonczy... chyba w piatek wybiore sie na wizyte do innego lekarza. teraz chodze do przychodni na nfz. moze w drugiej, prywatnej beda mieli lepszy sprzet, moze dowiem sie czegos wiecej. poza tym nie zaszkodzi zasiegnac opinii drugiego lekarza.
kaśkasiunia
Straciatella - no plaminienia to jedno dzisiaj już ich nie ma ale jeszcze niskii przyrosty bety i nie było widać nic na USG - not good.
a co do pracy - to się nazywa własnie cudowne życie prawnika Ale lubię swoją pracę więc nie mam na co narzekać.
a co do pracy - to się nazywa własnie cudowne życie prawnika Ale lubię swoją pracę więc nie mam na co narzekać.
Straciatella
kaśkasiunia - prawnik? AKYSZ!!! mój mąż jest radcą. Tragedia... cały czas te kodeksy, ustawy.. Okropność
Pytałaś lekarza o ten przyrost bety??
Pytałaś lekarza o ten przyrost bety??
kaśkasiunia
Pytałam - ale z lekarzami to jak z pranwikami - niczego Ci do końca nie powiedzą, jeśli nie jest na 100% lekarz powiedział "zobaczymy"...
reklama
Kurczaczek_k
Hej DZiewczyny :-)
kaskasiunia - zobaczysz będzie dobrze, kciuki zaciśnięte ;-)
Lena - mam nadzieję, że twoje gorsze samopoczucie jest tylko chwilowe i zaraz wrócisz do formy.
Aśku - współczuje mdłości.
Nadzieja - A gdzie można kupić tę herbatkę Roiboos?? Normalnie w sklepach czy trzeba szukać??
Ja się w miarę wyspała i dzisiaj jakoś lepiej idzie robota w domu ;-). Koleżanka ma wpaść na kawkę to i była motywacja. Fasolka po bretońsku ugotowana, ogarnięte, zaraz małą trzeba uspić i chwila spokoju - Bezcenne.
Z tym spaniem to macie rację, w ciąży ciężko się wyspać ( ja tak miałam ) a jak jest dziecko to już tym bardziej, ale tak z 1,5 roku i będzie przesypiać noce więc będzie lepiej:-).
Ja się zastanawiam dlaczego moja mała choruje, na brak witaminy C nie narzekamy, od rana chodzi i liże cytrynę i tak dosyć często robi to braki uzupełnia na pewno ;-).
Miłego Dzionka życzę :-)
kaskasiunia - zobaczysz będzie dobrze, kciuki zaciśnięte ;-)
Lena - mam nadzieję, że twoje gorsze samopoczucie jest tylko chwilowe i zaraz wrócisz do formy.
Aśku - współczuje mdłości.
Nadzieja - A gdzie można kupić tę herbatkę Roiboos?? Normalnie w sklepach czy trzeba szukać??
Ja się w miarę wyspała i dzisiaj jakoś lepiej idzie robota w domu ;-). Koleżanka ma wpaść na kawkę to i była motywacja. Fasolka po bretońsku ugotowana, ogarnięte, zaraz małą trzeba uspić i chwila spokoju - Bezcenne.
Z tym spaniem to macie rację, w ciąży ciężko się wyspać ( ja tak miałam ) a jak jest dziecko to już tym bardziej, ale tak z 1,5 roku i będzie przesypiać noce więc będzie lepiej:-).
Ja się zastanawiam dlaczego moja mała choruje, na brak witaminy C nie narzekamy, od rana chodzi i liże cytrynę i tak dosyć często robi to braki uzupełnia na pewno ;-).
Miłego Dzionka życzę :-)
Podziel się: