reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

Ja też choruję... Masakra... A zaraził mnie mój D. prawdopodobnie :)
nadal też nie mogę spać w nocy, to jest straszne. nigdy już się nie wyśpię, teraz przez ciążę, a potem przez dwa małe potworki :D

reklama
Żyrafka - po tej kapuście i donatach miałam biegunke pół nocy! :szok::szok::-D

Kaśkasiunia - jaki cud? Plamienia w ciąży na początku się zdarzają, bóle też, serduszka często nie widać, bo jest jeszcze zbyt wczesna ciąża. Trzeba być dobrej myśli, a nie od razu najgorsze scenariusze przewidywać:tak:
bierz duphaston, odpoczywaj jak najwięcej. A tym w pracy powiedz, że mają spadać :-p

Witam się z rana

Ja już od 8 w pracy, właśnie zjadłam śniadanko.. i koniecznie coś słodkiego... Kinder mleczna kanapka :rofl2:
Samopoczucie w porządku, troche roboty, problemów...
Powiem wam, ze nie sądziłam że tyle problemów może być z kuchnią... już 5 dzień ją składają :-(

Cóż za dylematy... jaka będzie płeć... Dla mnie wazne jest tylko to zeby sie wszystko udało i zebym miała zdrowe dziecko, bo jak na razie nadal nie wiem czy wszystko sie dobrze skonczy... chyba w piatek wybiore sie na wizyte do innego lekarza. teraz chodze do przychodni na nfz. moze w drugiej, prywatnej beda mieli lepszy sprzet, moze dowiem sie czegos wiecej. poza tym nie zaszkodzi zasiegnac opinii drugiego lekarza.

ehhh nic mi sie niechche dzis dopiero wstalam ja to mam spanie hehehe :) ale pociesza mnie to ze jutro zaczne 10 tydzien juz :) jupiiiiii....... skonczymy pierwszy trymest i zacznie sie nasze tycie hheheheh

ktoras z Was juz przytyla?

Straciatella - no plaminienia to jedno dzisiaj już ich nie ma ;) ale jeszcze niskii przyrosty bety i nie było widać nic na USG - not good.

a co do pracy - to się nazywa własnie cudowne życie prawnika ;) Ale lubię swoją pracę więc nie mam na co narzekać.

Witam:)Ja rownież w weekend zrobiłam test ciążowy i o dziwo pojawiły sie dwie kreseczki:)Zaskoczyliśmy w 5 cyklu-gdy sobie odpuscilam i miałam na głowie masę problemów :p

Witam :)
jeżeli chodzi o płeć, to powiem Wam, że dla mnie jest to obojętne, na razie myślę o innych sprawach, czy Dzidzia będzie zdrowa, jak się wszystko ułoży :tak:
kaśkasiunia trzymaj się, trzeba wierzyć, że będzie dobrze!!!

kaśkasiunia - prawnik? AKYSZ!!! :-D:-D mój mąż jest radcą. Tragedia... cały czas te kodeksy, ustawy.. Okropność :confused2:

Pytałaś lekarza o ten przyrost bety??

reklama
Hej DZiewczyny :-)

kaskasiunia - zobaczysz będzie dobrze, kciuki zaciśnięte ;-)
Lena - mam nadzieję, że twoje gorsze samopoczucie jest tylko chwilowe i zaraz wrócisz do formy.
Aśku - współczuje mdłości.
Nadzieja - A gdzie można kupić tę herbatkę Roiboos?? Normalnie w sklepach czy trzeba szukać??

Ja się w miarę wyspała i dzisiaj jakoś lepiej idzie robota w domu ;-). Koleżanka ma wpaść na kawkę to i była motywacja. Fasolka po bretońsku ugotowana, ogarnięte, zaraz małą trzeba uspić i chwila spokoju - Bezcenne.

Z tym spaniem to macie rację, w ciąży ciężko się wyspać ( ja tak miałam ) a jak jest dziecko to już tym bardziej, ale tak z 1,5 roku i będzie przesypiać noce więc będzie lepiej:-).

Ja się zastanawiam dlaczego moja mała choruje, na brak witaminy C nie narzekamy, od rana chodzi i liże cytrynę i tak dosyć często robi to braki uzupełnia na pewno ;-).

Miłego Dzionka życzę :-)

Do góry