Izus dla mnie karmienie to jakas katorga. Tak nie powonno byc esh... mam prawa piers mocno zmasakrowana :/ Dzisiaj u nas byla polozna ale to taka bylejaka wizyta. Fakt poogladala moje piersi i sprawdzala czy mam pokarm tia...myslalam ze krzykne z bolu ... tak mi scisnela cyce zeby pos polecialo. No i polecialo ale qzwa jak to bolało.
Jesli chodzi o porod to ja jakoes traumy po nim nie mam ale i owszem znalazlam takie momenty ktore musialam sobie przeplakac ze to tak bylo a nie inaczej.
A tak swoja droga to po ciazy zostalo mi na plusie 1, 4 kg a na dzien dzisiejszy juz nic mi z ciazy nie zostalo. A ze i tak mialam troche wiecej ciała to i tak musze pomyslec o cwiczeniach i diecie
Jessoooo mam karmic Michalka na sama mysl juz mnie cyce bola :/
Jesli chodzi o porod to ja jakoes traumy po nim nie mam ale i owszem znalazlam takie momenty ktore musialam sobie przeplakac ze to tak bylo a nie inaczej.
A tak swoja droga to po ciazy zostalo mi na plusie 1, 4 kg a na dzien dzisiejszy juz nic mi z ciazy nie zostalo. A ze i tak mialam troche wiecej ciała to i tak musze pomyslec o cwiczeniach i diecie
Jessoooo mam karmic Michalka na sama mysl juz mnie cyce bola :/