reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

Anetka gratki :-) teraz już tylko tulenie :-)
iza_marta tortellini gotujesz dodajesz koper pokrojony,ananas w kosteczke,szynka,por spażony :-)
Ja czytałam i odpisywałam ale tak źle się czulam, dalej nogi opuchniete wiec zmierzylam ciśnienie i 144 na 106. Zamiast na odwiedziny do koleżanki to wyladowalam na IP sama...nie puścili mnie juz do domu bo termin mam na poniedzialek a muszą sprawdzić. Zbadali dowcipnie i jeszcze nie czas na poród z dzieckiem ok. Ale zrobią no juz dzisiaj badania i jak ok to może jeszcze puszczą... mam nadzieję. Ja nie mogę spać , brzuch mnie boli ehhh

reklama
Ojj Diabliczka to współczuje :(
Ja cały dzien na nogach, sprzątanie, gotowanie, znajomi, grill i nawet potanczylam :) jak mnie po tym nie ruszy to juz sama nie wiem ;)
Ide spac bo juz padam na twarz
Dobranoc dziewczynki

Ja cały dzien na nogach, sprzątanie, gotowanie, znajomi, grill i nawet potanczylam :) jak mnie po tym nie ruszy to juz sama nie wiem ;)
Dobranoc dziewczynki

Dobranoc dziewczynki

diabliczka boję się, że też wyląduję w szpitalu. Od dwóch dni mam podwyższone ciśnienie. Najpierw miałam skurczowe do 142 a teraz mam rozkurczowe dochodzące do 89. To jeszcze niby nie tragedia ale 90 to podobno granica. Do tego jak jest cieplej to puchną mi palce u rąk i czasami łydki. Jeśli do wtorku mi się nie pogorszy i nie trafię na IP to zgłoszę to wszystko lekarzowi, niech mi da skierowanie na mocz. Oby to nie było to cholerne zatrucie ciążowe.
Jeszcze się nasłuchałam, że takie wiercenie i rozpychanie się małej podczas ktg to może być oznaka, że się okręciła pępowiną i ją poddusza. Teraz cały czas się martwię :-(

Dobranoc dziewczynki

Witamy sie juz z domu:) 24.04.2014 urodzila sie nasza kruszynka Dorotka 2880 i 50cm. Od 1 maja jestesmy w domku bo byla zazolcona a teraz probujemy zgrac sie ze starszym bratem:)

reklama
Gratulacje dla rozpakowanych mamuś.

diabliczka mam nadzieję, że wszystko ok i Cię puszczą do domku, abyś mogła się porządnie wyspać.

Wczoraj pogoda okropna, dziś jeszcze gorsza. 3 stopnie i leje. A chciałam podjechać na budowę. Moja mama, która jest tylko 120 km od nas na działce mówi, że u nich nie pada i nawet co jakiś czas słonko można zobaczyć.

Do góry