reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

reklama
Która to pisała o truskawkach? Ja od jakiś 2 tyg jem codziennie z jogurtem naturalnym. Co prawda smak nie ten jak od mamy z dzialeczki ale jakaś tam namiastka jest...
Leze w wannie i sie moczę, mam jakies bóle podbrzusza jak na okes. Zobaczymy co ile. No nic czekam....

Diabliczka ja korzystan tylko ze tel., bo mam jakis wstret do laptopa od dluzszego czasu. Jak tylko siadam na kompie to znikam na 2-3 godz. Nienawidze BB na komorce, bo jak dostaje wiadomosc to mi sie wiesza forum. A jak tylko wchodze w wiadomosci to potem nie moge wejsc na forum i dostaje bialej goraczki.

Ewe1985 Ty to chyba jestes juz calkiem przygotowana. Ja zaczynam watpic w mojego meza. Tak mnie wku...., ze chyba go zabije! Ostatnio sprzatalam do 23. Prawie wylizalam cale mieszkanie. Myslalam, ze juz rodze, bo tak mnie wszystko bolalo. Ta moje gnida obiecala, ze zajmie sie wszystkim jako, ze ja teraz nie moge i oczywiscie g... robi. Ciagle gra i znajduje 10tys. wymowek. A to juz ma delegacje z pracy a to cos tam. Po pierwsze jak sie wku... to sama to zrobie, po drugie zaraz mu kabel przegryze, bo normalnie oszaleje! Ciagle mu zwracam uwage a on sobie bimba, bo widzi, ze jeszcze moze sobie pozwolic.

Wichurka tez sie wlasnie mocze :D. Ja zadnych bolow nie mam. Jedynie co to jak w nocy wstaje siku to mnie boli podbrzusze. Jak rozchodze jest dobrze, ale mam wtedy wrazenie, ze jakis skurcz mam.

bita21 dziękuję ;-) mam nadzieję, że niedługo się 'zacznie'... :-)

MamaO
- tak jak pisałam w miarę dobrze jak na 9 miesiąc, dzisiaj dokuczał ból krzyża i twardnienia z kłuciami, a teraz wieczorkiem mała siedzi bardzo nisko więc jak chodzę to brzuch na spojeniu bardzio ciągnie....
Spróbuję teraz zaglądać cześciej, bo zakończyłam etap prania i prasowania, wyprawka gotowa więc mam więcej czasu:-)

CzekamyNaIgorka, Diabliczko dziękuję :tak:

wichurka trzymam kciukasy mocno :-)

Jaranti trzymam za slowo, ze bedziesz wpadac czesciej ;). Czyli juz wszystko zakupione? Jejku ciekawa jestem jak to bedzie ze mna, bo piszecie o tych twardnieniach, itd. a ja chyba tego nie mam.

Iza-marta przegrysc kabel to dobre :)
Wyobrazilam se :D ahaha :D nie moge przestac sie smiac :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

:) Mojemu mezusiu jakis 10 min temu spadla szklanka z woda w kuchni i niewytat podlogi ja muwie ze sie nierusze dopoki niepowyciera, on do dziecka poprosil zeby mu przyniesc wode z loduwki w butelce, za chwile slyszymy placz :D ale sie usmialam malo nie posikalam sie :D muwi ze mokro :)
Tak ze czekam ze drogi mezus to powyciera :) lub bedzie se sam kolacje gotowac :)

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

reklama
iza_marta ubranka dopiero pierwsze popralam i nie poprasowane mam :baffled: to czego najbardziej nie lubie prasowania :dry: w sumie jak to zrobie to zostanie juz złożenie łóżeczka i przewijaka ale to zostawiam mężowi.Problem tylko taki ze mąż wyjeżdza jutro lub we wt. i wroci albo ok.30.04 albo 9.05 wyjedzie daleko bo az do Francji ( w poblize granicy francusko-hiszpanskiej) Mam wiec plan zeby jak najczesciej zawozic Emilke do tesciowej zebym mogla sobie po odpoczywac.Pociesze sie ze ja o pewne rzeczy tez musze sie dopraszac :dry: irytuje mnie to strasznie :baffled:

Do góry