martyna moim zdaniem fajna ta podusia i na pewno się przyda tylko ona jest mała czy duża bo nie mogę jakoś się doczytać
albo ślepa jestem
/ no to gratulacje córci
Mama.O wiele osób mi mówiło właśnie o tym kólku pod dupkę :-) tylko gdzie je kupić? :/ Ja też zamierzam :-)
Straciatella zostałaś w szpitalu?
iza_marta zastanawiałam się nad masowaniem i przygotowaniem krocza i położna mi powiedziała że wcale to nie musi pomóc tak samo jak picie herbatek z liści malin.../ piękna waga córci tylko który to tydzień bo nie masz suwaczka
leż teraz i wypoczywaj / Ja nie kupuję żadnego prześcieradełka i tak na samym początku będzie w rożku a potem jakiś kocyk wyłożę albo faktycznie jakieś prześcieradełko...nie wiem sama :-)
CzekamyNaIgorka to niezłą Wam niespodziankę szykuje maluszek :-) a jakie masz ciuszki?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Witam dopiero teraz
Rano podreptałam do gina na wizytkę ale to opiszę w oddzielnym temacie...a w sumie nic nie mam za bardzo do rozpisywania
to tutaj naskrobię parę słów
Powiedziałam że źle się czuje, spuchłam delikatnie, mam skurcze łydek i brzuch mnie boli jak na okres a on że już tak musi być
ok...za chwilę mnie zbadał dowcipnie i mówi "Ooooo maluch ułożony bardzo nisko stąd pani bóle brzucha...wymioty itp ale szyjka jeszcze się trzyma
" Także jak na razie jakoś dozipię...nic konkretnego się nie dowiedziałam bo to ten lekarz na zastępstwo także troszkę rozczarowana jestem...na skurcze też nic mi nie powiedział a na ból brzucha jak bardzo boli to nospa ale jak tylko troszkę to się wstrzymać
o masz...Muszę się koniecznie wybrać prywatnie do mego starego bo normalnie mnie to denerwuje, chociaż jak nic się nie dzieje to jest ok :-) Wypisał mi zwolnienie i poinformował że za 2 tyg jak nie urodzę przechodzę już na macierzyński bo w 38 już tak jest :-( nawet nie wiedziałam...no chyba że sobie "załatwię " tzw chorobowe...Z położną pogadałam i umówiłam się na kawkę we wtorek :-) wszystko się wreszcie wypytam i będzie gicior
Zawiozłam zwolnienie do pracy i dostali szoku że tak ładnie wyglądałam a teraz spuchłam
ja sama czuje się już ciężko także wiem...
Przyleciałam do domu i wzięłam się za robotę bo od jutra mam leżące...wykorzystałam pogodę i zarzuciłam pralkę i ogarnęłam dom...zostały mi 2 okna z firankami i łazienka generalnie uffff Chciałabym jeszcze podczyścić dywan ale nie wiem czy zdążę
Dzisiaj obiadu brak bo zapomnieliśmy kupić produkty więc wieczorkiem dopiero zrobimy kapustkę zasmażaną mniam i barszczyk ukraiński mniam
Na dworze przecudna pogoda aż miło ale już od jutra ma się pogorszyć
nie dobrze...