reklama
Andzia 160281
Fanka BB :)
Witam na forum
jeszcze nie "ogarnelam" forum dokładnie dlatego chcę sie z wami tutaj przywitac
Jestem tegoroczna majóweczką- termin na 04.05.2014 w brzuszku zamieszkał Kacper
Witamy serdecznie mamuśkę i Kacperka :-)
CzekamyNaIgorka
Sensique Witamy serdecznie
iza_marta ja też jestem ciekawa, która pierwsza urodzi
iza_marta ja też jestem ciekawa, która pierwsza urodzi
Andzia 160281
Mam przeczucie że to będę JA, po ostatnim USG i wadze dziecka.;-)
MonikaZgierz
Początkująca(y)
Anetkaaa a co ze zwolnieniem? Skoro dziś się kończy, to jutro powinnaś mieć kolejne. Nie znam się na przepisach, ale lepiej dowiedz się co i jak, abyś nie miała problemów.
Co do depilacji, to u mnie też koszmar. Dobrze, że mam wannę, to siadam na brzegu, lusterko i do przodu. Potem wołam męża na kontrolę i ewentualne poprawki.
Sensique- witaj wśród majówek
Zauważyłam, że nasza lista majówek jest nieaktualna. Część dziewczyn przeniosła się na fb, niektóre dołączyły. Udzielających się aktywnie też jakoś malutko się zrobiło, a powinno być więcej, bo już tylko nieliczne pracują.
Co do depilacji, to u mnie też koszmar. Dobrze, że mam wannę, to siadam na brzegu, lusterko i do przodu. Potem wołam męża na kontrolę i ewentualne poprawki.
Sensique- witaj wśród majówek
Zauważyłam, że nasza lista majówek jest nieaktualna. Część dziewczyn przeniosła się na fb, niektóre dołączyły. Udzielających się aktywnie też jakoś malutko się zrobiło, a powinno być więcej, bo już tylko nieliczne pracują.
juuustysienkaaa
Witam dolaczam sie do oczekujacych na maj 2014 Ja musze niestety az do konca czekac jesli termin sie zgadza 28.05. Pozdrowionka
reklama
Mama Olafka i Damiana
Zaciekawiona BB
http://www.mamanigdyniejestsama.pl/informacje-o-spotkaniu Witam, szkoda, że to propozycja dla mam z Krakowa i okolic, ale polecam. Dajcie znać, czy jesteście zainteresowane?
U mnie wszystko w porządku, Junior rośnie, odwrócił się już główką do dołu, więc poród siłami natury raczej mnie nie ominie!! Moja położna, cudowna kobieta, powiedziała mi ostatnio, że tak mnie wymasuje, że poród potrwa 15 minut!! Marzenie... Zwłaszcza, że Olafa rodziłam trzy dni. My teraz mamy zawrót głowy, o syn za niedługo pisze pierwszy egzamin Szóstoklasisty!! Ja chyba bardziej przejęta. Pozdrawiam WAS cieplutko i obiecuję, że będę częściej zaglądała i pisała.
U mnie wszystko w porządku, Junior rośnie, odwrócił się już główką do dołu, więc poród siłami natury raczej mnie nie ominie!! Moja położna, cudowna kobieta, powiedziała mi ostatnio, że tak mnie wymasuje, że poród potrwa 15 minut!! Marzenie... Zwłaszcza, że Olafa rodziłam trzy dni. My teraz mamy zawrót głowy, o syn za niedługo pisze pierwszy egzamin Szóstoklasisty!! Ja chyba bardziej przejęta. Pozdrawiam WAS cieplutko i obiecuję, że będę częściej zaglądała i pisała.
Ostatnia edycja:
Podziel się: