reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Majówki 2014

Hej,
ja siary też nic, a nic :/ W poprzedniej ciąży też nie miałam żadnych wycieków z piersi :/ Mam nadzieję, że teraz będę miała pokarm a nie tak jak poprzednio :/ W porównaniu do wielkości mojego brzucha to mam jakieś małe te moje piersiątka, aczkolwiek kupując biustonosz zauważyłam, że raczej mam całkiem spory biust ;)
Chyba powoli zaczyna mi się włączać wicie gniazda, bo zaczynam już o tym myśleć ;) Dotychczas nie miałam takich ciągotek ;) A teraz zauważyłam u siebie zmianę ;)
Jeśli chodzi o ubranka to na razie nie kupuję, bo nie wiem czy zacząć od rozmiaru 54, czy 56 czy 62. W poprzedniej ciąży mama mi mówiła, żebym kupowała na 62 dobrze, że jej nie posłuchałam i kupowałam od 56. I tak to 56 było za duże, ale w 62 to byłoby dużo za duże (młoda jak się urodziła miała 54 cm). Zazwyczaj chłopcy są więksi, no i przy mojej cukrzycy moje maleństwo też może nabrać sporej masy. Z kaftanikami, które są niezbędne w szpitalu (patrzyłam na listę szpitalna, co zabrać ze sobą) poczekam do USG.

iza_marta, jak tam dzisiaj Twój cukier na czczo i po śniadaniu?

Nie pamiętam, która dziewczyna kupiła cały komplet łóżeczko plus pościel, ale chciałam tylko powiedzieć, że cały komplet jest przecudny!

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć dziewczyny, czy nabyłyście już pieluchy? Może wiecie o jakiej fajnej promocji w jakimś markecie. Ja poluję na Pampersy ale wszędzie jak promocja to tylko na większe rozmiary od 3.
obecnie w Piotrze i Pawle promocja na białe pampersy 2 :tak:
zielone pampersy w intermarche za 38 zł (72 szt) - wczoraj czytałam na ichnych drzwiach ;-) w lidlu (?) też ma być rozmiar 2 w promocji ;-)
polecam strone ---> PromoBaby.pl

MARTYYYNIA wszędzie blisko ;-)

Witam Was piękne mamusie :) U mnie słoneczko od rana a raczej od wczoraj :) więc uśmiech na buzi...jutro czeka mnie rano dentysta i pobranie krwi do alergologa ...może dzisiaj się wybiorę. Nie wiem czy będzie mi się chciało tyłek ruszać :p
Ruszam poczytać co naskrobałyście przez te kilka dni :*

obecnie w Piotrze i Pawle promocja na białe pampersy 2 :tak:
zielone pampersy w intermarche za 38 zł (72 szt) - wczoraj czytałam na ichnych drzwiach ;-) w lidlu (?) też ma być rozmiar 2 w promocji ;-)
polecam strone ---> PromoBaby.pl

MARTYYYNIA wszędzie blisko ;-)

A jak myślisz nie trzeba zacząć od rozmiaru 1 ? To moje pierwsze dziecko i nie za bardzo się orientuję, myślałam o zakupie jedynek :szok:

Dziewczyny co do pieluch to w Lidlu od dziś promocja ale na pampersy od rozmiaru 3 :(
Zadko kiedy są promocje na małe rozmiary, jeśli juz to chyba od 2, 1 nigdy nie widziałam w promocji....

Nika super wieści :) gratulacje :)

Anetka wiesz , szczepionkę się kupuję i na trochę wystarcza...początki są co tydzień, potem co 2 a nast co mc...ja już 3 raz się odczulam...ostatnio między tymi seriami miałam aż 7 lat przerwy i nic mi nie było więc mega pomaga :)( żadnych ciężkich zachorowań typu oskrzela , płuca ) no ale ...powraca :) Zobaczymy jak teraz będzie :-)

iza_marta cieszę się że doszliście do kompromisu z mężem, wspierać się i razem przechodzić przez przeciwności losu :*

Aśku no to powodzonka jutro na wizycie...a z tymi wydatkami to zawsze tak jest...jak nie urok to sraczka :(

anitajas witaj :)))) podziel się odnośnie płci :)

Nela ja akurat nie mam jeszcze siary i szczerze to nie mam pojęcia od czego to zależy...dużo już ma i to bardzo

Andzia dzisiaj w lidlu jest mega promocja za 88 zl za bodajże 170 szt. / jedynki owszem ale nie za dużo no chyba że się urodzi bardzo malutkie bądź wcześniak, a tak szybko przechodzi się do 2

reklama
Do góry