Hejka majówki :-)
Czy Wy też macie takie wahania nastrojów w ciąży, bo ja okropnie. Płacz na zawołanie, rano miałam takiego doła, a teraz samopoczucie prawie super (prawie bo K miał na chwilę iść do kolegi a nie ma go godzinę i tak przynajmniej co drugi dzień). Dziś kupiłam małemu trzy bodziaki i chyba to mi tak humor poprawiło. No i to, że wyszłam na miasto na 3h. Ale co całych dniach siedzenia z małą należy mi się
Szukałam po spożywczych czegoś na co mam ochotę i ostztecznie chipsy i lody, ale ich nie kupiłam
smile OxyContin w ciąży
przecież nie wolno, ja wiem, że masz wykształcenie medyczne, ale w Polsce w życiu nikt by tego nie dał w ciąży, paracetamol co najwyzej i no-spe
diadliczka mój genialny mąż nie zgrał filmów z komórki i dał do naprawy, poszły filmiki jak Natalka zaczynała chodzić :-( ależ byłam zła.
morela to "fajną" masz teściową
kurczaczek trzymam kciuki, żeby Wam się ten remont szybko skońszył. Ja nienawidzę domu w takim stanie, ale póki co mamy wszystko zrobione
iza_marta masz rację, walcz o nasze prawa, ale taka to głupia polska, że brzucha to nikt nie widzi, a w kolejkach to już szczególnie
brownagula dla ciężarówek wszyscy zawsze mają kupę dobrych rad, ale u mnie np kto mnie zna to wie, że lepiej nie próbować
ja jestem na coś takiego uczulona po prostu, zawsze sama najlepiej wiedziałam co jest dla mnie dobre i koniec.
Dobrej nocki, bo zaraz mój szogunek wróci od dziadków i muszę po małża dzwonić, bo za dobrze mu