reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majówki 2014

hej :-)
ciężkie te poniedziałki ;-) nie mogłam się podnieść ;-) Mrówek też nie mógł się podnieść ;-) Ślubny też nie mógł się podnieść :-D jeszcze jutro i jeden dzień wolnego ;-) a później dłuższy weekend :-D w całości dla mnie wolny ;-)

dzisiaj Mrówek śpi u dziadków :-D na jutrzejszy dzień wypisałam go z przedszkola ;-) dziadki posiedzą sobie z wnukiem ;-) nas pewnie koło południa puszczą, więc odbierzemy naszego okruszka :-)

ale miałam sen ... łooooo ... masakra ... śniło mi się, że Mrówek był do kasacji, znaczy się mieliśmy na nim wykonać karę śmierci :szok: :eek: no mówię wam jak się spociłam
:dry: paskudności :eek: idąc spać nie byłam obżarta, horrorów nie oglądałam ...

BAJKA wczorajszego najwspanialszego ;-)

AESTHETE & DANUSIA polska premiera filmu "Wilk z Wall Street" jest 3 stycznia :tak: czyli w najbliższy piątek ;-)

reklama
Hej Dziewczyny!

Asku dolaczam sie do Was, mnie tez ciezko bylo sie podniesc dzis rano. Ale dalam rade. Do pracy dojechalam, pytanie czy wroce bo za oknem wieje I pada, echh szkoda gadac..

W pracy zanim wszystko ogarnelam minela godzina, opoznilam wszystko I wszystkich.. Gdybym wiedziala, ze przyjde do takiego syfu to bym przyjechala wczesniej.. No trudno, wazne, ze wszystko w koncu ograniete I teraz byle do drugiej.

Coraz bardziej czuje ruchy maluszka, czasami nawet czuje kopniaczki od zewnatrz :-) lada dzien juz bedzie kopac porzadnie :-)

A Wy jakie plany na dzis?

MAKAO u mnie ostatnio pojawiła się jakaś infekcja, swędziało niesamowicie ;-) kupiłam żel provag i na wieczór sobie smaruję ;-) odpuściło :tak: a może powinnaś jakieś lacibios femina czy coś w tym stylu łykać??

GWIAZDECZKO plany popołudniowe :-D chciałoby się poleniuchować, ale trzeba troszku pozałatwiać ;-) najbardziej nie chce mi się robić zakupów sylwestrowych ;-) boję się kolejek :dry: omijam dzisiaj auchana ;-) jadę do carrefoura ;-)

Makao ja tez mam problem z infekcjami... Tydzien temu skonczylam kuracje Macmirorem a teraz znowu swedzenie i pieczenie, uplawy. Musze napisac do gin co mam brac.
My juz mamy wybrana komode z przewijakiem i lozeczko dostawne:)
Powiem Wam, ze ostatnio z M. przezywamy nasza milosc na nowo. Czulosciom nie ma konca:) A jak wracam po pracy to sie odkleic nie mozemy. Cudowne uczucie. Co do ruchow to z zewnątrz jeszcze nic nie czuc. Czuje tylko w srodkku takie smyrania:)))

a mnie dzisiaj złapał taki skurcz, że aż mnie wpół zgięło. w ogóle nie bolesny na szczęście ale ucisk i brzuch na chwile na dole się zrobił jak kamień. i ta infekcja pęcherza i to dowcipne *****. ech:/ noralnie nie wiem co mam robić bo wizyta w czwartek. rozważam IP ale nie chcę Janka w domu samego zostawić. ja pierdziu na razie wzięłam dwie nospy i czopek rozkurczowy i leżę ale uczuję taki ucisk w szyjce macicy. i kości mnie bolą. no nic, może spróbuję się przespać a po południu z M. podjadę na IP.

Witajcie!M śpi jak zabity ,wczoraj oglądał jakieś filmy ,a teraz śpi....Ja dzisiaj zajmuję się nic nierobieniem.....zaraz idę na plotki,nie ma to jak porcja plotek z rana.....potem zakupy ,fryzjer.Obiad na głowie mężczyzn zostawiam.Słoneczko pięknie świeci ,chce się śpiewać,tańczyć.Pozdrawiam serdecznie ;-)

MAKAO kurczę :dry: połóż się na troszkę, a jak nie przejdzie to na IP koniecznie :tak: i melduj się tutaj :tak:

FUNIA no widzę, że chce się tobie śpiewać i tańczyć :-D u mnie też świeci ;-) ale w chwili obecnej chce mi się spać i leniuchować :-D
coś zaczarowany mam fotel w pracy ;-)

reklama
Makao wczoraj jak wyszlam z samochodu to mnie zlapal taki skurcz w dole brzucha, ze sie wyprostowac nie moglam, na szczescie trwalo to tylko kilka sekund I do tej pory sie nie powtorzylo. Ja na Twoim miejscu bym poczekala kilka godzin jesli nie przejdzie, albo przejdzie tylko troche to jedz na IP! Sama mowisz tutaj dziewczynom, ze lepiej sprawdzic I sie nie stresowac wiec dostosuj sie do swoich rad :* trzymam kciuki, bedzie dobrze!
Funia pierwsze zazdroszcze pogody, drugie zazdroszcze leniuchowania trzecie zazdroszcze plotek :D zazdroszcze w tym pozytywnym sesnsie :-) milego dnia kochana!
Martuska super, ze sie tak z mezem uklada. My dopiero niewiele ponad rok po slubie wiec dalej mamy okres miodowy :-) oby trwalo jak najdluzej :-)

My przewijak mamy po siostrze, lozeczko wypatrzylam na ebayu nowe za dobra cene, komode sie kupi gdzie promocja I bedzie :-) a najwazniejsze najpierw trzeba wiekszy dom znalezc :-)

Do góry