Moje Drogie!
Mam nadzieje, ze swieta minely super! U mnie bylo obzarstwo ale co sie dziwic jak tak dawno nie jadlam pysznego jedzonka od Babci
J I jeszcze bedzie do drugiego stycznia wiec nawet nie chce myslec o wchodzeniu na wage.. Ale jak juz Babcia pojedzie to powrot do normalnych posilkow
J na pewno mniej kalorycznych
nie bede opisywac dokladnie co babcia robin a sniadnka I obiadki bo bym Wam smaka tylko zrobila
dzis pojechali nad morze a ja zostalam w domu posprzatac
J wiec troche nadrabiam :*
Brownagula kurcze biedna kobieta ta co jej halny pensjonat zmasakrowal
L mam nadzieje, ze ma gdzie mieszkac I ma pieniazki na remont
L kurcze widzialam w wiadomosciach, masakra co sie tam dzialo :/ a Ty bidulko w szpitalu.. Nie daj sie personelowi! Nie mozesz byc tak traktowana, odpyskuj im cos, niech wiedza gdzie jest ich miejsce.. No dajcie spokoj co to za sluzba zdrowia :/ I nie martw sie sylwestrem najlepsze wspomnienia sa zawsze po tych nie planowanych akcjach!
Natuszka a Ty sie bedziesz bawic u siebie z rodzina! Super! Ja to lubie miec bliskich kolo siebie, bez nich jest zawsze tak za cicho I za pusto.. Picollo tez sobie zakupie w Pl sklepie, a co
Diabliczka u mnie choinka swieci sie od rana tak mi sie podoba
No niestety faceci tak maja, mysla, ze jak sie siedzi w domu to ma sie tyle czasu, a przeciez ktos Ci dal to zwolnienie z jakiegos powodu a nie zebys miala biegac I sprzatac po nim.. Jak moj tak zaczyna to mu mowie masz dwie zdrowe rece to sprzataj po sobie jak kiedys na starosc bedzie taka potrzeba to ja za Ciebie sprzatne.. I masz racje nie sprzataj po nim, jak chce sluzaca to nie sobie zatrudni
J teraz doczytalam, ze posprztal
brawo
J Hobbita nie widzialam, nie lubie tego typu filmow.
Martuska super jak sie ma kogos znajomego z dzieciaczkami w podobnym wieku! U mnie siostra ma synka 10 miesiecy a nasza kolezanka taka lepsza tez ma termin na poczatek maja! Wiec nam bedzie lepiej a I dzieci sie beda razem bawic
J
Sagaa moja siostra miala takiego rogala do karmienia, bardzo przydtana rzecz w szczegolnosci jak synek jej podrosl I byl ciezszy, teraz ten rogal bedzie moj
J
Funia mnie sie bardzo Zosia podoba
J gdybysmy mieszkali w Polsce to na pewno bylaby Zosia
J
Kotka super, ze wigilia sie udala! I fajnie, ze dostalas tyle superowych prezentow!
Lena ciesze sie, ze milo spedziliscie czas z rodzicami. Do lutego nie daleko. Kurcze a z ta kuzynka to masakra, ale Wam dziewczyna numer wywinela.. Rozumiem zmienic zdanie itd ale mogla np powiedziec, ze przyleci na miesiac zebyscie mogli na spokojnie cos wykombinowac I ona wtedy wroci do domu.. Kiepska sprawa.. A Ty nie masz kogos w rodzinie kto by sie dzieckiem mogl zajac? A najlepiej jakbyscie wynajeli jakas nianie bo widaomo jak to z rodzina..
Applecrumble ja tez czuje ruchy juz coraz mocniejsze, a raz nawet poszulam kopniaczka z zewnatrz jak przylozylam reke. Mezowi chcialam pokazac ale on oczywiscie nie poczul
do szkoly rodzenia raczej nie planujemy sie wybrac.