no właśnie też się zastanawiam nad tym rogalem, jak by mi się z nim spało... bo ja to uwielbiałam zawsze zasypiać na brzuchu. teraz jak się kładę na brzuch to mała mnie kopie :/ więc zasypiam na boku, ale dużo dłużej to trwa :/ musiałabym najpierw przetestować i dopiero kupić, ale takiej opcji raczej nie macześć dziewczyny!
jaki tu spokój po świętach
mnie nieźle męczy przeziębienie... czuję się dziś tragicznie. W nocy przez katar budziłam się chyba co godzinę i albo źle spałam, albo mnie przewiało (w to raczej wątpię), albo nie wiem już co, bo w pewnych pozycjach boli mnie brzuch i promieniuje aż do pleców:-(sama już nie wiem co to jest, mam nadzieję, że do jutra przejdzie. Ogólnie to powiem Wam, że coraz gorzej mi się śpi. A brzuszek w sumie jeszcze nie za duży. Kupowałyście sobie e rogale do spania? Dobre są?
Aesthete, mój ginekolog kiedyś mi mówił, że po współżyciu mogą wystąpić niewielkie plamienia, bo wszystko jest teraz mocno ukrwione. Jak więcej się nie powtórzyło i nie było obfite, to pewnie jest ok. Ja bym tylko poczekała teraz parę dni do wygojenia.
Ja też troszkę zazdraszczam, bo my też mamy limitowane przytulanki. Najpierw przez plamienia, później przez te skurcze się bałam. Jakoś ciągle się boję, żeby nic się nie stało. Chociaż ginekologicznie wszystko było ok na wizycie. Myślałam, że teraz też ponadrabiamy, to przeziębienie się przyplątało
brownagula, szkoda, że dopiero w poniedziałek Was wypuszczą. Przez weekend i tak nic nie będą robić, więc to takie bezsensowne trzymanie kogoś w szpitalu. Ale grunt, żeby wyniki były ok.
Aaa, zapomniałam Wam napisać. Na smyk.com są teraz bardzo fajne wyprzedaże. Np 5 szt bodziaków bawełnianych po 25 zł. Można odbierać za darmo w salonach Empik, lub pocztą wyślą chyba za 4,90 zł. Ja dziś trochę kupiłam, bo cena jednostkowa wychodzi po 5 zł;-)
no fajne wyprzedaże, ale mam już tyle ciuszków że chyba kolejne takie malutkie są zbędne
łoo... to sporo pracy przed wami kiedy chcecie skończyć? my po zimie za remont się bierzemy jednocześnie się cieszę i ubolewam, bo to sprzątanie mnie dobije :/Mnie też boli brzuch w nocy. Musze co chwile zmieniać pozycje, ale zasadniczo tylko na boku jeszcze trochę poleżę, a tak się wiercę całą noc:-( tez zastanawiam się nad rogalem, ostatnio próbowałam wykorzystać do tego męża i nawet wygodnie było
Dzisiaj cały dzień męczyliśmy się z meblami, bo trochę ich przywieźli nowe rodziców i nasze, a jeszcze trzeba było przenieś meble moje od rodziców do nas, na szczęście przyjechało dwóch młodych chłopaków i jakoś poszło, ale noszenia było: łózko, narożnik, szafa i pudla z dwiema szafami, komoda, szafką pod tv i półką
Udało nam się złożyć tylko jedna szafę, ale to jakaś masakra była - 4 godz składania, jak puzzle jakieś
a gdzie reszta: ściany pomalować, łazienkę zrobić, jakieś instalacje jeszcze...
trochę mi się nie chce;-)
hehe... akurat nie w sypialniHej dziewczyny!
Brownagula - Oj bidulko ;-( Trzymam kciuki, żeby cię szybciutko wypuścili. I żebyś mogła do Zakopanego pojechać ;-)
Aesthete - To chyba działo się w sypialni.
Święta święta i po świętach ;-)
Teraz trzeba odpocząć :-). W pierwszy dzień świąt M mnie wkurzył i do wczoraj był foch. Ale wczoraj znajomi wyciągnęli nas do kina i trzeba było zacząć gadać.
Dzisiaj zostawiłam małą z babcią i skoczyłam na zakupy. Ale dla małego nie było nic ciekawego. Za to Lena dostała sporo bluzeczek ;-)
A po południu byłam u sąsiadki bo jej męża siostra ma do sprzedania wózek Mutsy Transportera i chciałam zobaczyć co i jak ;-).
Co do sylwestra do M pracuje, a ja albo w domu z mała, albo pójdę do sąsiadów. Zobaczymy ;-)
oj, takie długie fochy są najgorsze. :/ ale dobrze że już gadacie
i jak ten wózek? będziesz brała?
dobranoc dziewczyny :*