bajka07
Fanka BB :)
brownagula życzę zdróweczka i 3mam kciukasy, żeby Cię szybko wypuscili i żebyś pojechała do Zakopca a lekarze może rzeczywiście lepiej spytaj swojego, będziesz spokojniejsza
he he he dobre z tym palcem a ja właśnie nie miałam żadnych stanów zapalnych przed ciążą i zaczęły mi się właśnie w czasie ciąży i jest to baaardzo uciążliwe i niekomfortowe, choć uważam, dbam o higienę, to i tak kurcze musi się coś zawsze przyplątać, no ale cóż...
a z tym rozwarciem to pięknie mi nic o centymetrach nie mówili, wiem że miałam jakieś bóle, a chwilę potem czułam się wspaniale z dzidziusiem na rękach he he he żeby te sny faktycznie stały się rzeczywistością w maju
no żeby go uspokoić to wsadziłam, co miałam zrobić ja to przed ciążą ciągle miałam stany zapalne, w końcu trafiłam do tego gina który mi ciążę prowadzi i jako jedyny zaradził temu i gdzieś od 1,5 roku albo 2 lat nie miałam żadnego stanu zapalnego wyleczył mnie porządnie
ja to ochotę mam i to straszną, czasami tylko czasu nie ma ze względu na pracę M :/ dlatego jak ma wolne to wykorzystujemy to i ciągły brak okresu jest boski
a co jeśli w ogóle się nie kupuje wózka, tylko się dostaje "w spadku"? i wózek już jest ale nie u nas w domu?
to mi się śnił szybszy poród na porodówkę jak doszłam to miałam 7cm rozwarcia i odeszły mi wody więc chwilę potem urodziłam oby się nam te sny spełniły
he he he dobre z tym palcem a ja właśnie nie miałam żadnych stanów zapalnych przed ciążą i zaczęły mi się właśnie w czasie ciąży i jest to baaardzo uciążliwe i niekomfortowe, choć uważam, dbam o higienę, to i tak kurcze musi się coś zawsze przyplątać, no ale cóż...
a z tym rozwarciem to pięknie mi nic o centymetrach nie mówili, wiem że miałam jakieś bóle, a chwilę potem czułam się wspaniale z dzidziusiem na rękach he he he żeby te sny faktycznie stały się rzeczywistością w maju