reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majówki 2014

zadzwoniła moja kumpela :-D że w pracy jest do 14 i czy moge do niej podjechać, bo ma prezent dla Mrówka :szok: no to szybko do biedry leciałam, dwa pieski chi chi love monster wizięłam :-D ślubny jest chrzestnym młodszej córy tej kumpeli ;-) każdego roku kupujemy im prezenty, ale w tym roku ślubny stwierdził, ze po nowym roku może, bo nie będzie jak podrzucić im prezentów ;-) że też posłuchałam Ślubnego :wściekła/y:
Ślubny pracuje do 12, koło 13 będzie w domku ;-) więc jeszcze uda mi się do kumpeli podjechać ;-)

Mrówkowi daliśmy atlas świata, niby od nas pod choinkę ;-) przy okazji od chrzestnych dałam prezent ;-) i siedzi teraz i studiuje :-D najlepsze, że jak dałam mu dwa prezenty z zaznaczeniem ten od nas, ten od chrzestnych, to spojrzał na nasz i tak jakoś z niechęcią, że niby książka od nas?? ale jak rozpakował i pokazałam mu, że tutaj dziecko są mapy całego świata, to usiadł i studiuje :-D :-D i mam go z głowy ;-) oooo Finlandia, ooooo Szwecja, ooooo Chiny, oooo Maroko .... :-D podnietę ma moje dziecko :tak:

sernik zaraz będzie upieczony ;-) poprasuję rzeczy na wieczór ;-) Mrówek dzisiaj w krawacie idzie ;-) ja chciałam kupić mu muszkę, ale on wolał krawat ;-) od rana mi przypomina - Żabeczko, pamiętaj o moim krawacie :-D

a ja uwielbiam brodaczy :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: zboczenie ;-) od małego tak mam :-D jak tata jeździł w kilkumiesięczne trasy, prosiłam by wracał z brodą :zawstydzona/y: tak się cieszyłam na jego brodę ;-) Ślubny też brodacz :-D promotor mój też był brodacz ;-) nooo, ciągnie mnie do brody :zawstydzona/y:

reklama
Aśku żabeczko hihi :-D zawsze się uśmieję jak czytam co naskrobałaś o Mrówku :-) a właśnie czemu akurat mrówek-od mrówki ??? :p

ja tam wole facetów takich łysolków na buzi i głowie jak z reklamy maszynek do golenia niach niach :-D
nie wiem czemu :D
Dziś się uśmiałam tak bo wyszedł z łazienki, wąsa zostawił, włosy zostawił i wyglądał jak... Adolf z tym wąsem :zawstydzona/y:
i w śmiech czy może być... aż nas brzuchy bolały tak się śmialiśmy :zawstydzona/y:
w końcu mówię dobra wynocha do łazienki i zrób porządek z tym wąsem :zawstydzona/y:

Kuba się obudził i już kopie mamusie :tak:
na dodatek coś się nie mogę wysiusiać :zawstydzona/y: rano myślałam że do łazienki nie zdążę, a jak co do czego to troszkę mi poleci i koniec :zawstydzona/y: chyba się małe dziwnie ułożyło i mi uciska pęcherz :zawstydzona/y:

a co do robienia zakupów, ja to wiecie jak idę do sklepu to tak staram się max 3-4kg i to nie daleko, a chłop do mnie żebym sobie taki wózeczek kupiła na zakupy:
wozek zakupy.jpega ja do niego na to, że chyba na głowę upadł że ja będę z takim czymś jak stare baby chodzić :-p już wolę chodzić na raty do sklepu 5 razy niż z takim czymś :D a poza tym, to jak z tym po schodach wejdę xD

Załączniki

• wozek zakupy.jpeg
    wozek zakupy.jpeg
    47,9 KB · Wyświetleń: 36
Ostatnia edycja:
Dzis na szybko bo lepie uszka z Babcia :-)

Nie poszlam do pracy, w nocy wichury, deszcze, wiatry, normalnie masakra :/ jedna droge przez wioski zalalo- nie przejezdna, druga droga glowna- zamknieta- kable zerwalo I leza na jezdni.. Inaczej do pracy mojej sie nie da dojechac wiec swietuje :-)

ZDROWYCH, WESOLYCH, POGODNYCH SWIAT! SMACZNYCH PIEROZKOW, BARSZCZOW, USZEK, KARPIA :-) WSANIALEGO CZASU Z RODZINA I UDANYCH PREZENTOW!!! DLA WAS I WASZYCH MALUSZKOW, MEZOW, RODZIN :*

a ja ponownie zagladne juz pewnie po swietach :* buziaki :*

Witam wigilijnie;-)Ja dzis wstałam o 11 tej,wykąpałam się ,umyłam łeb i leże;-)wczoraj już wszystko pogotowałam razem z moją córeczką..kochane mam to dziecko, pomaga mi we wszystkim,sprząta, gotuje, pierze i wcale nie muszę jej o to prosić..kochana dziewczyna, a teraz jak jestem w ciąży to już w ogóle wszystko chce robić..tak mnie wczoraj naszło na gotowanie, że zrobiłam to co miałam zaplanowane na wczoraj i na dzis;-)nawet torta zrobiłam, pierwszy raz w życiu..mam nadzieję, że będzie pyszny.. ŻYCZĘ WAM WSZYSTKIM SPOKOJNYCH śWIĄT W MIŁEJ I RODZINNEJ ATMOSFERZE..

Witam Was serdecznie. Nie było mnie wczoraj i tyle naskrobałyście, że ho ho. Ale nadrobiłam.
Życzę wszystkim wesołych, spokojnych i radosnych Świąt. Aby maluszki zdrowo rosły i szczęśliwie przyszły na świat w odpowiednim czasie.
Uciekam, bo u mnie dużo się dzieje, ale opiszę jak znajdę chwilę.

BROWNAGULA Antek w skrócie Ant ;-) Ant z englisz na polisz to Mrówka ;-) mówiliśmy do niego (jak była taki tyci tyci malusi) Mrówka Ant tudzież Ant Mrówka ;-) i został Mrówką :-D

GWIAZDECZKA :szok: byle prądu nie zabrakło przy ostatnich przygotowaniach ;-)

FUTURYSKA suuuuper! spokojnych świąt :tak:

KPE taka pomocna cora to marzenie :tak:

powolutku tak świątecznie ;-) Mrówek odlicza godziny do pierwszej gwiazdki :tak: nie może doczekać się już barszczyku i karpia ;-) i oczywiście odwiedzin gwiazdrowego Mikołaja ;-)

nie wiem czy jeszcze zajrzę ;-) bo cały czas na Ślubnego czekam :dry::dry: i pewnie na styk będę do kumpeli jechać ;-)

boze_narodzenie_bb.jpg

Załączniki

• boze_narodzenie_bb.jpg
    boze_narodzenie_bb.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 46
reklama
Do góry