K
karo88*
Gość
Dziękuję Wam staram się myśleć pozytywnie mam nadzieję że okaże się wszystko dobrze i wyjdę
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja też jestem
Dziękuję Wam staram się myśleć pozytywnie mam nadzieję że okaże się wszystko dobrze i wyjdę
Kurczaki, musiałam się przerzucić na przeglądarkę jeżeli chodzi o forum i dziwnie tu :/ po łapać się nie mogę.
Kurczaki, musiałam się przerzucić na przeglądarkę jeżeli chodzi o forum i dziwnie tu :/ po łapać się nie mogę.
Oj ja nie, męczy mnie to badanie. W dużej mierze musiałam częst otrzymać przez okres badania głowice, bo mała była i jest tak nisko ułożona, że na pasach nie odczytywało jej tętna. Ręka drętwiała mi jak nie wiem, a miałam już ich 5 zrobione w tej ciąży, w czawrtek a 6 badanie jade i mam już dosyćKochana, koleżanka mówi, ze jak coś się dzieje, to CC jest w mgnieniu oka robione, wszystko na takim biegu, ze to są minuty i wszystko gotowe. I stoją przy ciężarnej. Wiec u Ciebie nie jest zle skoro czekają spokojnie na obchód. Inaczej już byłabyś po zabiegu.
@charlotte a ja z kolei uwielbiałam zawsze KTG [emoji5]