reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja mialam dramatyczna noc, juz sie nie ludze, ze bedzie lepiej. Takze wzielam sie za pakowanie torby i powiem wam, ze ja to tak malo rzeczy mam, jeszcze mi 3 rzeczy drobne do kupienia zostaly, wyprac kocyk i koszule i to wszystko. Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie sprawnie i wyjdziemy po kilku godzinach. Dla malej wzielam 2xbody takie na 50 i 56, 2xspodenki, 1x skarpetki, 1xspiochy i to juz i tak z zapasem.

Ja z kolei jakis czas temu mialam ochotę na zwykłą parzoche 😀 pozniej bylo cappuccino mokate, a jeszcze dwa tygodnie temu 3w1 🙈 ciul wypilam jedna 😂 stwierdzilam, ze pewnie czegos mi brakowalo (chyba tych E 😂) wiec mialam ochote 👍🏻
Ja też mam 15.04. Ale musze zadzwonic, czy cos sie zmienilo, bo ona pracuje w szpitalu, ktory zostal przeksztalcony na jednoimienny zakzny 😰 kolega do ktorego chodzilam, tez pracuje w szpitalu we Wro, gdzie maja wytyczony oddzial dla zakazonych i sie balam, wiec odwolalam. Okaze sie, ze zostane do porodu bez lekarza 😱
We Wrocławiu Będziesz rodzic? :)

Ja mam dwóch lekarzy, jeden z medicover, drugi prywatnie, żaden nie pracuje na szczęście w szpitalu, więc jak coś się będzie działo to mnie przyjmą na kontrolę. Chociaż jak dziś rozmawiałam z tym prywatnym, to mówił, żeby tylko zrobić badania przed porodem, a jak coś się będzie działo to jechać na IP, bo to już taki tydzień, że lepiej do szpitala jechać.

We Wrocławiu Będziesz rodzic? :)

Ja mam dwóch lekarzy, jeden z medicover, drugi prywatnie, żaden nie pracuje na szczęście w szpitalu, więc jak coś się będzie działo to mnie przyjmą na kontrolę. Chociaż jak dziś rozmawiałam z tym prywatnym, to mówił, żeby tylko zrobić badania przed porodem, a jak coś się będzie działo to jechać na IP, bo to już taki tydzień, że lepiej do szpitala jechać.

Mamy to jeszcze w planach, ale do Wro mamy 130 km 😕 i musielibyśmy się po świętach tam "przeprowadzić" tak, zeby jak się coś zacznie, to być blisko szpitala. No to teraz niemały wyczyn, żeby tam jechać na niewiadomo jak długo 😢 jesteśmy na etapie, że wygodniej dla nas będzie rodzic w szpitalu położonym od nas o 19 km i normalnie być w domu do momentu porodu.

reklama
Do góry