reklama
Aurelka1994
Fanka BB :)
Wzięłam dwa
Biustonosz do karmienia bierzecie ?
Aurelka1994
W walizkę pakowałam wszystko razem
Lepiej spakować osobno siebie i osobno małego ? Czy razem ? Pomóżcie bo bladego pojęcia nie mam [emoji28]
Aurelka1994
Ale fajnie [emoji7][emoji7]
Dziewczyny ja już po wizycie u lekarza
14.04.2020 będę już trzymać w ramionach moja córkę [emoji7] jestem strasznie wzruszona.
Trzymajcie za nas kciuki żeby wszystko było ok [emoji120]
julia2s
Ja mialam dramatyczna noc, juz sie nie ludze, ze bedzie lepiej. Takze wzielam sie za pakowanie torby i powiem wam, ze ja to tak malo rzeczy mam, jeszcze mi 3 rzeczy drobne do kupienia zostaly, wyprac kocyk i koszule i to wszystko. Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie sprawnie i wyjdziemy po kilku godzinach. Dla malej wzielam 2xbody takie na 50 i 56, 2xspodenki, 1x skarpetki, 1xspiochy i to juz i tak z zapasem.
MDNMO
@missroszi Ojej jak słodko!!! Będzie dobrze. Jejku to już zaraz
We Wrocławiu Będziesz rodzic?Ja z kolei jakis czas temu mialam ochotę na zwykłą parzoche pozniej bylo cappuccino mokate, a jeszcze dwa tygodnie temu 3w1 ciul wypilam jedna stwierdzilam, ze pewnie czegos mi brakowalo (chyba tych E ) wiec mialam ochote
Ja też mam 15.04. Ale musze zadzwonic, czy cos sie zmienilo, bo ona pracuje w szpitalu, ktory zostal przeksztalcony na jednoimienny zakzny kolega do ktorego chodzilam, tez pracuje w szpitalu we Wro, gdzie maja wytyczony oddzial dla zakazonych i sie balam, wiec odwolalam. Okaze sie, ze zostane do porodu bez lekarza
Ja mam dwóch lekarzy, jeden z medicover, drugi prywatnie, żaden nie pracuje na szczęście w szpitalu, więc jak coś się będzie działo to mnie przyjmą na kontrolę. Chociaż jak dziś rozmawiałam z tym prywatnym, to mówił, żeby tylko zrobić badania przed porodem, a jak coś się będzie działo to jechać na IP, bo to już taki tydzień, że lepiej do szpitala jechać.
Jejku. Jak cudownie.Dziewczyny ja już po wizycie u lekarza
14.04.2020 będę już trzymać w ramionach moja córkę jestem strasznie wzruszona.
Trzymajcie za nas kciuki żeby wszystko było ok
MDNMO
We Wrocławiu Będziesz rodzic?
Ja mam dwóch lekarzy, jeden z medicover, drugi prywatnie, żaden nie pracuje na szczęście w szpitalu, więc jak coś się będzie działo to mnie przyjmą na kontrolę. Chociaż jak dziś rozmawiałam z tym prywatnym, to mówił, żeby tylko zrobić badania przed porodem, a jak coś się będzie działo to jechać na IP, bo to już taki tydzień, że lepiej do szpitala jechać.
Mamy to jeszcze w planach, ale do Wro mamy 130 km i musielibyśmy się po świętach tam "przeprowadzić" tak, zeby jak się coś zacznie, to być blisko szpitala. No to teraz niemały wyczyn, żeby tam jechać na niewiadomo jak długo jesteśmy na etapie, że wygodniej dla nas będzie rodzic w szpitalu położonym od nas o 19 km i normalnie być w domu do momentu porodu.
reklama
Charlotte21
oejejej! to już we wtorek ! <3 cudowności. Zazdroszczę trochęDziewczyny ja już po wizycie u lekarza
14.04.2020 będę już trzymać w ramionach moja córkę jestem strasznie wzruszona.
Trzymajcie za nas kciuki żeby wszystko było ok
Podziel się: