Chodzi o SIDS. Wszystko, do czego dziecko może wtulić główkę śpiąc może spowodować uduszenie. Np ochraniacze na szczebelki, czy kołderka na noc, którą mogłoby nakryć twarz w nocy i się przydusić-w nocy nikt by nawet nie zauważył.Nie słyszałam nic o negatywnych konsekwencjach o stosowaniu kokonu
reklama
Lilka455
Fanka BB :)
A czy któraś z was, czuje tak jakby ucisk na nerki? Ja od wczoraj cala lewą stronę czuje nawet jak chodzę, nie wiem czy to od spania na lewym boku i juz jest przeciazony czy matka mnie boli bo tylko przy ruchu czuje jak stoję czy siedzę to nie ...
Charlotte21
W ciazy jeżeli chodzi o zapalenia nerek czy jezeli cokolwiek sie dzieje przy nerkach to w większości jest to prawa nerka nie wiem czemu wiec może po prostu od lezenia na lewym boku Cie boliA czy któraś z was, czuje tak jakby ucisk na nerki? Ja od wczoraj cala lewą stronę czuje nawet jak chodzę, nie wiem czy to od spania na lewym boku i juz jest przeciazony czy matka mnie boli bo tylko przy ruchu czuje jak stoję czy siedzę to nie ...
Teraz to chyba wszystko bedzie bólec. ...
Ja nie jestem zwolenniczką leżenia tylko na lewym. Znam przypadki ze dzieci rodziły się z asymetria ciala bo matki leżały tylko na lewym boku. A ile w tym prawdy to nie wiem. Ja staram sie akurat zmieniac pozycje. W ciagu nocy to nawet tego nie kontroluje.
mamahelenki92
Ja zaraz wychodzę z auta na wizytę. Nie wchodzę wcześniej do tego lokalu , gdzie mój lekarz przyjmuje. Nie chce tłoku robić za wcześnie . Mam stresa. Nie dobrze mi od.wczoraj. Prawie nic nie.zjadlam dziś
Aurelka1994
Ja się zmagam z uciskiem i bólem na prawa nerkę od 30 tygodnia jak wylądowałam w szpitalu. Od tamtej pory tylko nospa choć staram się ograniczyć. Mam kamienie na nerce i lekarze mówią że będzie boleć aż do rozwiązania.
A czy któraś z was, czuje tak jakby ucisk na nerki? Ja od wczoraj cala lewą stronę czuje nawet jak chodzę, nie wiem czy to od spania na lewym boku i juz jest przeciazony czy matka mnie boli bo tylko przy ruchu czuje jak stoję czy siedzę to nie ...
Lilka455
I nic nie dostałaś na to? O matko ... Ja zwariuje do porodu z tym bólemJa się zmagam z uciskiem i bólem na prawa nerkę od 30 tygodnia jak wylądowałam w szpitalu. Od tamtej pory tylko nospa choć staram się ograniczyć. Mam kamienie na nerce i lekarze mówią że będzie boleć aż do rozwiązania.
Lilka455
Ja ciągle odkładam termin na wymaz ale do 15 kwietnia muszę już mieć więc pewnie w tym tyg pojde, a nienawidzę ambulatoriowJa rano byłam w luxmedzie na badaniach. Na szczeście nie było zbyt duzo ludzi.
W czwartek czeka mnie wizyta.
Które z Was wspominały ostatnio o płaczliwych dniach? Ja mam dziś taki dzień Masakra jakas...
w lux med. Twój lekarz przyjmuje?Ja rano byłam w luxmedzie na badaniach. Na szczeście nie było zbyt duzo ludzi.
Które z Was wspominały ostatnio o płaczliwych dniach? Ja mam dziś taki dzień Masakra jakas...
reklama
Charlotte21
Tez mam w czwartek wizyte. Okaze się czy brzuszek Malutkiej sie powiększył.... triche sie boje. Jutro ide do laboratorium zrobic badania. Mam nadzieję że wszystko wyjdzie ok. Jutro zaczynam 35t0d. Wiec juz coraz blizej.Ja rano byłam w luxmedzie na badaniach. Na szczeście nie było zbyt duzo ludzi.
Podziel się: