reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Ja mam dzisiaj USG i konsultanta. Jak wszystko bedzie ok, to juz nie bede musiala isc wiecej. Zostanie tylko polozna. W normalnych warunkach, wolalabym jeszcze miec jedno w 36tc (tak powinnam miec przy niskim pappa), ale w chwili obecnej to wizyty w szpitalu mi sie nie widza, a do tej pory mala byla gdzies na 75 centylu, wiec mam nadzieje, ze tak pozostanie.

reklama
Dziewczyny ale się wystraszyłam dzisiaj... W nocy nie mogłam spać, i ze 3 razy się zdarzyło że zaczął mnie boleć brzuch tak jak na okres :( ale nie był twardy tak jak przy skurczach... Niby przeszło, mam nadzieję że to jelita albo Mały mi coś pouciskał, ale się tym stresuję :(

Córka waży 3120. Dobiję do ponad 4 kg na bank. Przybrała mi w 3 tygodnie ponad 700 gram 😂. Doktor pobrała mi gbs. Oddałam do labo. Szyjka dlugaaaa i wszystko pozamykane . Wizyty więcej nie bede mieć , chyba że coś mnie zaniepokoi. Skierowania na cc ni dostałam , bo i tak będzie lekarz w szpitalu decydował jak zakończy poród , nie ona. No ale to nie najważniejsze. :) U mnie dziś 35+4 a mała ma brzuszek na ponad 38 tygodni. Pokazywała mi na USG jak jest duża ♥️

Dziewczyny ale się wystraszyłam dzisiaj... W nocy nie mogłam spać, i ze 3 razy się zdarzyło że zaczął mnie boleć brzuch tak jak na okres :( ale nie był twardy tak jak przy skurczach... Niby przeszło, mam nadzieję że to jelita albo Mały mi coś pouciskał, ale się tym stresuję :(
Kochana ja mam bóle okresowe co jakiś czas. To już mogą być skurcze przepowiadające :)

To moja córka się urodziła z wagą 3120 w 42 tygodniu ciąży [emoji28] a druga 2890 w 39 tygodniu. Piękna waga!
Córka waży 3120. Dobiję do ponad 4 kg na bank. Przybrała mi w 3 tygodnie ponad 700 gram [emoji23]. Doktor pobrała mi gbs. Oddałam do labo. Szyjka dlugaaaa i wszystko pozamykane . Wizyty więcej nie bede mieć , chyba że coś mnie zaniepokoi. Skierowania na cc ni dostałam , bo i tak będzie lekarz w szpitalu decydował jak zakończy poród , nie ona. No ale to nie najważniejsze. :) U mnie dziś 35+4 a mała ma brzuszek na ponad 38 tygodni. Pokazywała mi na USG jak jest duża [emoji3531]

Kochana ja ciągle chodzę z bólami miesiączkowymi. Na tym etapie to normalne, przynajmniej tak twierdzi mój lekarz

reklama
Widziałam informację, że w Zgierzu w sobotę urodziła się dziewczynka, której rodzice mają koronawirusa i - jak się dziś potwierdziło - dzidziuś jest całkiem zdrowy. Mama też podobno czuje się bardzo dobrze. To tak na podniesienie na duchu ;) Oczywiście zakładamy, że żadna z nas się nie zarazi od nikogo :D

Do góry