reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

A jeszcze baaa zapomniałam. Dziś się dowiedziałam że ciśnieniomierz którym mi mierzyli ciśnienie 2 tyg temu był prawdopodobnie zepsuty więc mógł mi źle zmierzyć ciśnienie i do szpitala poszłam przez to. Fakt ja przed wizytą mam dosyć wysokie ale takiego ponad 160/100 nigdy w życiu u siebie nie widziałam a wtedy 😬 no ludzie. Z dwojda złego przez 5 dni odpoczęłam w szpitalu, porobili mi badania aktualne, bo teraz gdzie ja bym je zrobiła ☹️Zobaczyłam od wewnątrz jak funkcjonuje odział, jakie są położne itd. I zdążyłam wyjść przed tym zanim zaczely się zakazy odwiedzin. No taki hardcore dziś. A teraz leżę i odpoczywam, wystarczy mi wrażeń już.

reklama
Moze ktoras z Was wie co znaczy skrot THD na wynikach z prenatalnych? Wszysytkie inne skroty wymiarow bobasa w necie znalazlam bez problemu, ale tego jednego nie moge rozszyfrowac 😅

Widze tez ze tetno maluszka jest ponizej dolnej granicy, ale lekarka tylko wspomniala ze leniuszek wiec chyba nie musze sie bardzo martwic :)

Ja to mam takiego pecha w życiu 😢 wkoncu mi przyszły paczki do paczkomatu zamówiłam pieluszki koszule do karmienia rożek ochraniacze itp. lecę do paczkomatu jak na skrzydłach i co .....paczkomat zepsuty 😭 no myślałam że zwariuje dzwonię do InPost trzeba czekać jak naprawią 🤦 ile to potrwa nikt nie wie 🤷 sobie poprawiłam humor ..

Ja to mam takiego pecha w życiu 😢 wkoncu mi przyszły paczki do paczkomatu zamówiłam pieluszki koszule do karmienia rożek ochraniacze itp. lecę do paczkomatu jak na skrzydłach i co .....paczkomat zepsuty 😭 no myślałam że zwariuje dzwonię do InPost trzeba czekać jak naprawią 🤦 ile to potrwa nikt nie wie 🤷 sobie poprawiłam humor ..
O nie... Wiem jak się czeka na takie paczki 😭
Mi dziś przyszła torba do szpitala.
Czekam jeszcze na apteczne, koszule i łóżeczko które miało być wczoraj wysłane a tu cisza 🤷‍♀️
Widziałyście ceny termometrów na allegro? Po 900 zł 😳
Na szczęście w aptece bez zmian 💲

Jeśli nie działa ekran to ściągnij aplikację inpostu. Można otworzyć paczkomat nie dotykając go.

O nie... Wiem jak się czeka na takie paczki 😭
Mi dziś przyszła torba do szpitala.
Czekam jeszcze na apteczne, koszule i łóżeczko które miało być wczoraj wysłane a tu cisza 🤷‍♀️
Widziałyście ceny termometrów na allegro? Po 900 zł 😳
Na szczęście w aptece bez zmian 💲
Są opóźnienia więc cierpliwie 🙂 przyjść przyjdą napewno 🙂

reklama
Do góry