reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

A jeszcze baaa zapomniałam. Dziś się dowiedziałam że ciśnieniomierz którym mi mierzyli ciśnienie 2 tyg temu był prawdopodobnie zepsuty więc mógł mi źle zmierzyć ciśnienie i do szpitala poszłam przez to. Fakt ja przed wizytą mam dosyć wysokie ale takiego ponad 160/100 nigdy w życiu u siebie nie widziałam a wtedy 😬 no ludzie. Z dwojda złego przez 5 dni odpoczęłam w szpitalu, porobili mi badania aktualne, bo teraz gdzie ja bym je zrobiła ☹️Zobaczyłam od wewnątrz jak funkcjonuje odział, jakie są położne itd. I zdążyłam wyjść przed tym zanim zaczely się zakazy odwiedzin. No taki hardcore dziś. A teraz leżę i odpoczywam, wystarczy mi wrażeń już.

reklama
Moze ktoras z Was wie co znaczy skrot THD na wynikach z prenatalnych? Wszysytkie inne skroty wymiarow bobasa w necie znalazlam bez problemu, ale tego jednego nie moge rozszyfrowac 😅

Widze tez ze tetno maluszka jest ponizej dolnej granicy, ale lekarka tylko wspomniala ze leniuszek wiec chyba nie musze sie bardzo martwic :)

Ja to mam takiego pecha w życiu 😢 wkoncu mi przyszły paczki do paczkomatu zamówiłam pieluszki koszule do karmienia rożek ochraniacze itp. lecę do paczkomatu jak na skrzydłach i co .....paczkomat zepsuty 😭 no myślałam że zwariuje dzwonię do InPost trzeba czekać jak naprawią 🤦 ile to potrwa nikt nie wie 🤷 sobie poprawiłam humor ..

Ja to mam takiego pecha w życiu 😢 wkoncu mi przyszły paczki do paczkomatu zamówiłam pieluszki koszule do karmienia rożek ochraniacze itp. lecę do paczkomatu jak na skrzydłach i co .....paczkomat zepsuty 😭 no myślałam że zwariuje dzwonię do InPost trzeba czekać jak naprawią 🤦 ile to potrwa nikt nie wie 🤷 sobie poprawiłam humor ..
O nie... Wiem jak się czeka na takie paczki 😭
Mi dziś przyszła torba do szpitala.
Czekam jeszcze na apteczne, koszule i łóżeczko które miało być wczoraj wysłane a tu cisza 🤷‍♀️
Widziałyście ceny termometrów na allegro? Po 900 zł 😳
Na szczęście w aptece bez zmian 💲

Jeśli nie działa ekran to ściągnij aplikację inpostu. Można otworzyć paczkomat nie dotykając go.

O nie... Wiem jak się czeka na takie paczki 😭
Mi dziś przyszła torba do szpitala.
Czekam jeszcze na apteczne, koszule i łóżeczko które miało być wczoraj wysłane a tu cisza 🤷‍♀️
Widziałyście ceny termometrów na allegro? Po 900 zł 😳
Na szczęście w aptece bez zmian 💲
Są opóźnienia więc cierpliwie 🙂 przyjść przyjdą napewno 🙂

reklama
Do góry