reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Majóweczki 2020

No, tragedia z tym wirusem. U mojego męża w pracy (jest strażakiem zawodowym) odwołali wszystkie urlopy pracownikom...Tragedia. Miał jutro przyjechać do domu i prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie 🙈

A tak z lepszych wieści! Moja córka oddała włosy na Rak'n'Roll-a i jest szczęśliwa :)

Załączniki

• werty.jpg
    werty.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 120
reklama
No, tragdia z tym wirusem. U mojego męża w pracy (jest strażakiem zawodowym) odwołali wszystkie urlopy pracownikom...Tragedia. Miał.jutro przyjechać do domu i prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie 🙈
Porażka...
A tak z lepszych wieści! Moja córka oddała włosy na Rak'n'Roll-a i jest szczęśliwa :)
Brawa i uszanowanie dla córki. Takie dziecko to skarb!

Ja sie ciesze, ze chociazby nie wiem co to u nas nie ma czegos takiego jak zakaz odwiedzin czy porodow rodzinnych. Ja sie bardzo martwie o porod, ale z innych wzgledow. Moj roczniak jest mega za mna i w nocy nawet tata nie jest w stanie go uspokoic. Nawet jak pojde siku czy cokolwiek to krzyk za mna. Mam nadzieje, ze bede rodzila rano, to popoludniu/wieczorem bede w domu co by traumy dziecko nie przezylo [emoji120]

Mam nadzieje dziewczyny ze wszystkie dotrwamy jak najdluzej i chociaz na porody rodzinne bedzie juz zgoda... Serce mi peka na sama mysl ze tatus mialby dziecka nie widziec aż do opuszczenia szpitala... No coz, najwyzej zacisne nogi i bede strajkowac dopoki nie pozwola mu wejsc[emoji28][emoji28][emoji28] a tak na powaznie, u mnie skurcze coraz czestsze... Brzuch sie stawia niemożliwe :( zaczynam sie bac przedwczesnego porodu..
Mi się stawia jak dzieci mają mniej miejsca i ich ruchy wywołuja twardnienia. To trwa u mnie 1-2 dni i zdarza sie co tydzien, dwa, a potem pare dni spokoju i znowu.

Dzis 30+4Oby tak bylo :) wczoraj kuzynka mi zwrocila uwage ze mi sie brzuch obniżyl i troche sie postresowalam ale staram się nie nakręcać. Mały jest ułożony miednicowo wiec tez ten brzuch ma inny kształt niżby miałby być główką w dół a pupe wypychac wyżej. Tak to sobie tlumacze :)
o, ja też 30+ 4
u mnie brzuch napina się z 6 razy dziennie-tak jakoś
Na razie jakoś się tym nie martwię.
Jutro idę na USG 30 tydzień to zobaczę o co chodzi :)
EB

Ja gdzies pewnie za półtora miesiąca będę miała rozwiązywaną ciążę , nastawiam się nanbycienw samotności. Z jednej strony myślę jak to będzie , ale z drugiej strony może odpocznę od domu w tym szpitalu 😂

No, tragedia z tym wirusem. U mojego męża w pracy (jest strażakiem zawodowym) odwołali wszystkie urlopy pracownikom...Tragedia. Miał jutro przyjechać do domu i prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie [emoji85]

Brawo! Mądra dziewczynka [emoji7]

reklama
Do góry