reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

No, tragedia z tym wirusem. U mojego męża w pracy (jest strażakiem zawodowym) odwołali wszystkie urlopy pracownikom...Tragedia. Miał jutro przyjechać do domu i prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie 🙈

A tak z lepszych wieści! Moja córka oddała włosy na Rak'n'Roll-a i jest szczęśliwa :)

Załączniki

• werty.jpg
    werty.jpg
    2,4 MB · Wyświetleń: 114
reklama
No, tragdia z tym wirusem. U mojego męża w pracy (jest strażakiem zawodowym) odwołali wszystkie urlopy pracownikom...Tragedia. Miał.jutro przyjechać do domu i prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie 🙈
Porażka...
A tak z lepszych wieści! Moja córka oddała włosy na Rak'n'Roll-a i jest szczęśliwa :)
Brawa i uszanowanie dla córki. Takie dziecko to skarb!

Ja sie ciesze, ze chociazby nie wiem co to u nas nie ma czegos takiego jak zakaz odwiedzin czy porodow rodzinnych. Ja sie bardzo martwie o porod, ale z innych wzgledow. Moj roczniak jest mega za mna i w nocy nawet tata nie jest w stanie go uspokoic. Nawet jak pojde siku czy cokolwiek to krzyk za mna. Mam nadzieje, ze bede rodzila rano, to popoludniu/wieczorem bede w domu co by traumy dziecko nie przezylo [emoji120]

Mam nadzieje dziewczyny ze wszystkie dotrwamy jak najdluzej i chociaz na porody rodzinne bedzie juz zgoda... Serce mi peka na sama mysl ze tatus mialby dziecka nie widziec aż do opuszczenia szpitala... No coz, najwyzej zacisne nogi i bede strajkowac dopoki nie pozwola mu wejsc[emoji28][emoji28][emoji28] a tak na powaznie, u mnie skurcze coraz czestsze... Brzuch sie stawia niemożliwe :( zaczynam sie bac przedwczesnego porodu..
Mi się stawia jak dzieci mają mniej miejsca i ich ruchy wywołuja twardnienia. To trwa u mnie 1-2 dni i zdarza sie co tydzien, dwa, a potem pare dni spokoju i znowu.

Dzis 30+4Oby tak bylo :) wczoraj kuzynka mi zwrocila uwage ze mi sie brzuch obniżyl i troche sie postresowalam ale staram się nie nakręcać. Mały jest ułożony miednicowo wiec tez ten brzuch ma inny kształt niżby miałby być główką w dół a pupe wypychac wyżej. Tak to sobie tlumacze :)
o, ja też 30+ 4
u mnie brzuch napina się z 6 razy dziennie-tak jakoś
Na razie jakoś się tym nie martwię.
Jutro idę na USG 30 tydzień to zobaczę o co chodzi :)
EB

Ja gdzies pewnie za półtora miesiąca będę miała rozwiązywaną ciążę , nastawiam się nanbycienw samotności. Z jednej strony myślę jak to będzie , ale z drugiej strony może odpocznę od domu w tym szpitalu 😂

No, tragedia z tym wirusem. U mojego męża w pracy (jest strażakiem zawodowym) odwołali wszystkie urlopy pracownikom...Tragedia. Miał jutro przyjechać do domu i prawdopodobnie nic z tego nie wyjdzie [emoji85]

Brawo! Mądra dziewczynka [emoji7]

reklama
Do góry