reklama
Oj straszne... i to czasem jak leżę...Dziewczyny tez męczą Was zawroty głowy? Kurcze... jak długo stoję to mam chwilami takie uczucie bujania aż...
Charlotte21
Fanka BB :)
Często tak jest. U mnie na IP dwa razycim wyszla szyjka 3 cm a u mbie u lekarza boisko 4 cm wiec grunt to porównywać wartości u jednego specjalisty.Ja już po USG trochę śmiać mi się chce pierwszy raz robiłam USG u mnie w przychodni lekarz miły sympatyczny ale dzięki mnie że jemu szyjka wyszła 43 a mojej 29 ostatnio grunt że mały się rusza i serduszko bije prawidlowo
Charlotte21
A ja jestem 31+5 i mam wrazenie ze Malutka nie przestaje sie wiercic. Ewidentnie jej nie pasuje ze ma mniej miejsca. Tak sie rozpycha ze chyba daje znak mojemu brzucholowi ze czas sie powiekszyc. Zdecydowanie.
Teraz nawet przez to mam rozwolnienie niż zatrwrdzenia ktore towarzyszyły mi przez cala ciaze do tej pory. Nie kubie takich zmian bo analizuje czy to ok
Mam awrazenie że jak sie przekroczy mahivzng prog 30 tc to sie jakies dziwne rzczy dzieja!
Teraz nawet przez to mam rozwolnienie niż zatrwrdzenia ktore towarzyszyły mi przez cala ciaze do tej pory. Nie kubie takich zmian bo analizuje czy to ok
Mam awrazenie że jak sie przekroczy mahivzng prog 30 tc to sie jakies dziwne rzczy dzieja!
missroszi
identycznieA ja mam spokój bo mi nigdy nie mówi ile ma szyjka, tylko mówi : szyjka długa, zamknięta
mamahelenki92
Ciekawe , która się pierwsza rozpakuje
ja obstawiam ,że u mnie będzie przedostatni czwartek kwietnia zawrotyy też mnie męczą, do tego zadyszka... Nogi mi się czasami uginają ... Ale myślę ,że byle do początku 9 miesiąca , jak wam opadnie brzuch to poczujecie ulgę w oddychaniu
@missroszi co robicie ? My kończymy malowanie. Została biała farba a na główną ścianę daliśmy lazurowy
Ten domek z ptakami to moje dzieło z masy solnej.
ja obstawiam ,że u mnie będzie przedostatni czwartek kwietnia zawrotyy też mnie męczą, do tego zadyszka... Nogi mi się czasami uginają ... Ale myślę ,że byle do początku 9 miesiąca , jak wam opadnie brzuch to poczujecie ulgę w oddychaniu
@missroszi co robicie ? My kończymy malowanie. Została biała farba a na główną ścianę daliśmy lazurowy
Aurelka1994
Mi mój też tak mówi
A ja mam spokój bo mi nigdy nie mówi ile ma szyjka, tylko mówi : szyjka długa, zamknięta [emoji1787]
Aurelka1994
Ale piękny kolor [emoji3059][emoji3059]
Ciekawe , która się pierwsza rozpakuje [emoji16]
ja obstawiam ,że u mnie będzie przedostatni czwartek kwietnia [emoji2357]Zobacz załącznik 1089523Zobacz załącznik 1089523zawrotyy też mnie męczą, do tego zadyszka... Nogi mi się czasami uginają [emoji2357]... Ale myślę ,że byle do początku 9 miesiąca , jak wam opadnie brzuch to poczujecie ulgę w oddychaniu
reklama
missroszi
malowaliśmy kuchnie ( tu było najwięcej roboty i sprzątania ) , wymiana drzwi w całym mieszkaniu i zostało malowanie naszej sypialni - na to już nie mam sił ale z drugiej strony tu będzie kącik dla małej wiec mi zależy.@missroszi co robicie ? My kończymy malowanie.
za tydzień mają wysłać łóżeczko to by było akurat
pewnie ty bo masz wprawęCiekawe , która się pierwsza rozpakuje
super ja mam lenia... myślałam ze chociaż jakiś turbanik dla małej uszyje a jestem coraz bardziej zmęczonaTen domek z ptakami to moje dzieło z masy solnej.
Podziel się: