reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dziewczyny tez męczą Was zawroty głowy? Kurcze... jak długo stoję to mam chwilami takie uczucie bujania aż...

reklama
Ja już po USG trochę śmiać mi się chce 😅 pierwszy raz robiłam USG u mnie w przychodni lekarz miły sympatyczny ale dzięki mnie że jemu szyjka wyszła 43 a mojej 29 ostatnio 🤔 grunt że mały się rusza i serduszko bije prawidlowo 🙂
Często tak jest. U mnie na IP dwa razycim wyszla szyjka 3 cm a u mbie u lekarza boisko 4 cm 😁 wiec grunt to porównywać wartości u jednego specjalisty.

A ja jestem 31+5 i mam wrazenie ze Malutka nie przestaje sie wiercic. Ewidentnie jej nie pasuje ze ma mniej miejsca. Tak sie rozpycha ze chyba daje znak mojemu brzucholowi ze czas sie powiekszyc. Zdecydowanie.
Teraz nawet przez to mam rozwolnienie niż zatrwrdzenia ktore towarzyszyły mi przez cala ciaze do tej pory. Nie kubie takich zmian bo analizuje czy to ok 😃
Mam awrazenie że jak sie przekroczy mahivzng prog 30 tc to sie jakies dziwne rzczy dzieja!

Ciekawe , która się pierwsza rozpakuje 😁
ja obstawiam ,że u mnie będzie przedostatni czwartek kwietnia 🤦‍♂️ IMG_20200309_072647.jpgIMG_20200309_072647.jpgzawrotyy też mnie męczą, do tego zadyszka... Nogi mi się czasami uginają 🤦‍♂️... Ale myślę ,że byle do początku 9 miesiąca , jak wam opadnie brzuch to poczujecie ulgę w oddychaniu :)
@missroszi co robicie ? My kończymy malowanie. Została biała farba a na główną ścianę daliśmy lazurowy :)
Ten domek z ptakami to moje dzieło z masy solnej. :)

Ale piękny kolor [emoji3059][emoji3059]
Ciekawe , która się pierwsza rozpakuje [emoji16]
ja obstawiam ,że u mnie będzie przedostatni czwartek kwietnia [emoji2357]Zobacz załącznik 1089523Zobacz załącznik 1089523zawrotyy też mnie męczą, do tego zadyszka... Nogi mi się czasami uginają [emoji2357]... Ale myślę ,że byle do początku 9 miesiąca , jak wam opadnie brzuch to poczujecie ulgę w oddychaniu :)
@missroszi co robicie ? My kończymy malowanie. Została biała farba a na główną ścianę daliśmy lazurowy :)

reklama
@missroszi co robicie ? My kończymy malowanie.
malowaliśmy kuchnie ( tu było najwięcej roboty i sprzątania ) , wymiana drzwi w całym mieszkaniu i zostało malowanie naszej sypialni - na to już nie mam sił ale z drugiej strony tu będzie kącik dla małej wiec mi zależy.
za tydzień mają wysłać łóżeczko to by było akurat :)

Ciekawe , która się pierwsza rozpakuje 😁
pewnie ty bo masz wprawę 😁

super :) ja mam lenia... myślałam ze chociaż jakiś turbanik dla małej uszyje a jestem coraz bardziej zmęczona

Do góry