reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Haha :) nie raczej - na pewno :)

No to dobrze :)

Dziewczyny, dzisiaj 20t1d i strasznie mnie dzisiaj bolał w nocy brzuch. Miednica i nogi mi sztywniały :O nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Dodatkowo rano wstałam i mam nudności i nawet mnie w piersiach tli ! Myślałam, że na tym etapie to się kobieta lepiej czuje. Biorę magnez cały czas, 3x1 ale jestem dzisiaj strasznie zmęczona. Też tak miałyście? Czy raczej z tym bólem brzucha dzwonić do lekarza? Na razie nie brałam ani no spa ;/

Może być ze maluszek uciskal na jakiś nerw i taki efekt :)
A nudności... Boże, też mnie dopadly, do 10 tc , i po kolejnych 10 tygodniach wróciły że zdwojoną siła w polaczeniu że zgaga [emoji12]

Ja bym odpoczela, polezala, zwłaszcza na lewym boku, jak będzie napięcie w brzuchu to no spa ;* zmęczenie też będzie miało wpływ na odczuwanie bólu ;*

reklama
Dziewczyny, dzisiaj 20t1d i strasznie mnie dzisiaj bolał w nocy brzuch. Miednica i nogi mi sztywniały :O nie mogłam sobie miejsca znaleźć. Dodatkowo rano wstałam i mam nudności i nawet mnie w piersiach tli ! Myślałam, że na tym etapie to się kobieta lepiej czuje. Biorę magnez cały czas, 3x1 ale jestem dzisiaj strasznie zmęczona. Też tak miałyście? Czy raczej z tym bólem brzucha dzwonić do lekarza? Na razie nie brałam ani no spa ;/
Co chodzi o ból brzucha to mam czasami ale taki lekki... A zmęczenie to ostatnio moje drugie imię 🙈 W drugim trymestrze miałam chyba z 2 tyg takiej super energii.. a poza tym non stop jestem zmęczona.

Co chodzi o ból brzucha to mam czasami ale taki lekki... A zmęczenie to ostatnio moje drugie imię 🙈 W drugim trymestrze miałam chyba z 2 tyg takiej super energii.. a poza tym non stop jestem zmęczona.
Ja mam podobnie, też mnie czasami lekko poboli brzuch, ale staram się dużo leżeć. Zmęczenie mnie dopada tak sinusoidalnie - jeden dzień to zgon w łóżku, drugi to wulkan energii.
Jak tam, Mamusie, przygotowania do Świąt? :)

Ja mam podobnie, też mnie czasami lekko poboli brzuch, ale staram się dużo leżeć. Zmęczenie mnie dopada tak sinusoidalnie - jeden dzień to zgon w łóżku, drugi to wulkan energii.
U mnie przygotowania idą etapami :D
Ogarnę coś i zmęczona jestem :p odpoczne i znów coś działam :D

Cześć dziewczyny trochę się nie odzywałam, jestem 4 dni w Polsce , a moj syn ma zapalenie oskrzeli, zapalenie spojówek, przyrosniete migdalki i prawdopodobnie przepukline pepkowa do operacji... ma antybiotyk na oskrzela, do oczu i nosa... hohoho wesołych świąt... modlę się zebym ja się nie zarazila bo kaplica... z dobrych wiadomości dziś powiększyła nam się rodzina mojemu siostrzencowi urodzila się piękna zdrowa córeczka...

Witajcie dziewczyny i miłego dnia wam życzę. Miałam wczoraj wizytę o 10.30 i Oczywscie weszłam po 11.30. Z moja dziewczynka wszystko dobrze.
Połówkowe mam na 2 stycznia i gabinet prywatny u mojego lekarza to napewno mnie skasuje porządnie. Może wkoncu dostanę jakieś zdjęcie z usg bo narazie od 9 tygodnia jak dostałam ostatnie tak teraz w ogóle.
Oczywscie zaraz po swietach 27 grudnia mam glukoze do picia i siedzenie 3 godziny w lab.
Wczoraj tak mnie dzień wymeczyly wróciłam do domu po 18 zjadłam kolację i 20 min i poszłam spać.
@Charlotte21 dzisiaj ty chyba masz wizytę? Daj znać jak fasolka wkoncu się ujawni.

Wraz z Malutką w brzuszku pozdrawiamy Was dziewczyny z przychodni, z laboratorium. Właśnie czekam na badanie glukozy. Trzymam sama kciuki, żebym to wypiła 😂
Pozdro dziewczyny :)
Ojej... tez trzymam kciuki za Ciebie ❤
Sama się zastanawiam jak zrobić żeby to wypić i nie zwymiotować 🙈🙊

Powoli.. Mąż większość robi [emoji847] wczoraj jedynie ogarnęłam z nim zakupy takie już porządne. Tylko zostanie chlebek do kupienia w poniedziałek.
Zdrówka dla synka!
Cześć dziewczyny trochę się nie odzywałam, jestem 4 dni w Polsce , a moj syn ma zapalenie oskrzeli, zapalenie spojówek, przyrosniete migdalki i prawdopodobnie przepukline pepkowa do operacji... ma antybiotyk na oskrzela, do oczu i nosa... hohoho wesołych świąt... modlę się zebym ja się nie zarazila bo kaplica... z dobrych wiadomości dziś powiększyła nam się rodzina mojemu siostrzencowi urodzila się piękna zdrowa córeczka...
Współczuję, czeka mnie to po nowym roku.
Wraz z Malutką w brzuszku pozdrawiamy Was dziewczyny z przychodni, z laboratorium. Właśnie czekam na badanie glukozy. Trzymam sama kciuki, żebym to wypiła [emoji23]

reklama
@gigi_ Hej! Ale macie dziewczyny pamięć. :) no ja w trakcie badań. Bo główki nie da się obejrzeć.

❤dziewczynka ❤😁😁

Czułam dobrze w kościach. ;) wiadomo u mnie mężczyźni w rodzinie stawiali na chłopaka, jak to faceci. ;) ale męża już przygotowałam że musi się nastawić na dziewczynkę. Jeszcze nie pisałam do niego ;)

Do góry