nnat.
Fanka BB :)
Boże, doceniam to, że jadę na gotowe.... Ani mama, ani teściowa nie chciały mojej pomocy ani żebym cokolwiek przywozila zrobionego w domku [emoji16]U mnie przygotowania idą etapami
Ogarnę coś i zmęczona jestem [emoji14] odpoczne i znów coś działam
Zdrówka dla Maluszka... strasznie mi go szkodaCześć dziewczyny trochę się nie odzywałam, jestem 4 dni w Polsce , a moj syn ma zapalenie oskrzeli, zapalenie spojówek, przyrosniete migdalki i prawdopodobnie przepukline pepkowa do operacji... ma antybiotyk na oskrzela, do oczu i nosa... hohoho wesołych świąt... modlę się zebym ja się nie zarazila bo kaplica... z dobrych wiadomości dziś powiększyła nam się rodzina mojemu siostrzencowi urodzila się piękna zdrowa córeczka...
Długo w Polsce zostajecie??
Ooooooo Kochana... Gratuluję córeczki [emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️@gigi_ Hej! Ale macie dziewczyny pamięć. no ja w trakcie badań. Bo główki nie da się obejrzeć.
[emoji173]dziewczynka [emoji173][emoji16][emoji16]
Czułam dobrze w kościach. wiadomo u mnie mężczyźni w rodzinie stawiali na chłopaka, jak to faceci. ale męża już przygotowałam że musi się nastawić na dziewczynkę. Jeszcze nie pisałam do niego