Yonce
Fanka BB :)
Placze ze szczescia! Po trzech chlopakach doczekalam sie dziewczynki [emoji173]️
Wow! Super, gratulacje. Śliczne zdjęcie! Mi tez się marzy córeczka [emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Placze ze szczescia! Po trzech chlopakach doczekalam sie dziewczynki [emoji173]️
Wielkie gratulacje <3<3Placze ze szczescia! Po trzech chlopakach doczekalam sie dziewczynki ❤
Gratuluję dziewczynki :-)Placze ze szczescia! Po trzech chlopakach doczekalam sie dziewczynki ❤
To zazdroszczę braku dolegliwości...My rowniez zaczynamy 21 tydzień. Druga ciąża, ale Junior się nie rusza... w zeszły weekend wydawało mi się ze go czułam, ale od tygodnia znowu cisza... dobrze ze w poniedziałek mam wizytę kontrolna, bo powoli wariuje.
Poza tym jestem pełna energii i żadne dolegliwości mi nie dokuczają, a cztery miesiące byłam bardzo słaba. Aż się dziwnie czuje, ze fizycznie nie czuje się w ciąży...
Placze ze szczescia! Po trzech chlopakach doczekalam sie dziewczynki [emoji3590]