reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Ja też co do ruchów nie jestwm pewna. Chociaż od kilku dni coraz częściej jakby pękanie bombelków czuje.
To raczej na pewno już TO :D
ojej... to Ty naturalnie masz lepsza niż ja podczas brania żelaza [emoji87]
Nie miałam nigdy problemów z anemia, więc jakoś tak w normie chyba się to trzyma póki co :)
Powolutku i u Ciebie się podniesie, ciąża to duże obciążenie dla organizmu ;*

A czemu nieznana? Nie da się rozpoznać, czy kwestia ułożenia maluszka? Ja już się nie mogę doczekać, kiedy będę wiedziała... [emoji28][emoji847]
Nie czuję się ani na chłopca, ani na dziewczynkę, z jedzenia też nic nie wywróżę [emoji2372] ewentualnie z cery mogę, bo jest słaba, więc wskazuje na dziewczynkę, haha babcie metody [emoji85]
U mnie brzuch raz większy, raz mniejszy, a jak się położę na plecach, to prawie jak przed ciążą płaski jest. [emoji17][emoji2360]
Ja też już po wizycie :) wszystko jest ok, płeć lokatora nadal nieznana [emoji85]

U mnie już widać, termin na 20.05, już nie zgonie na żadne przejedzenie, brzuszek jest ewidentnie ciążowy ;)

Może na dniach nam wywali [emoji85]
A dno macicy wyczuwalne? Ja myślałam, że czuję na wysokości linii majtek, czułam długo takie twarde zgrubienie, a teraz już nie. [emoji2372] No i nie wiem co to było haha
No u mnie też narazie nie widać. Jak się najem to tak A tak to płaska jestem jeszcze termin mam na 22 lub 27 maja.

Za to płeć potwierdzona i mam dziewczynkę.

A dno macicy wyczuwalne? Ja myślałam, że czuję na wysokości linii majtek, czułam długo takie twarde zgrubienie, a teraz już nie. [emoji2372] No i nie wiem co to było haha
Akurat to mi ciężko te stwardnienie znaleźć rano czasami da mi się wyczuć ale nie zawsze.

reklama
Pytanie do dziewczyn, które są w pierwszej ciąży.
Jak wasze brzuchy? Coś widać? [emoji848]
U mnie to druga ciąża, pierwsza stracona, u maleństwa nie rozwinęło się serduszko, ale załóżmy jednak ze to pierwsza która idzie pomyślnie. No i u nas widać, ja jestem z terminem na koniec kwietnia, dziś równo 20t0d, ale od samego początku bardzo puchlam i brzuch już w 3 mscu lekko zaokrąglony widać było :) wrzucam fotkę sprzed chwili :)
A tego akurat nigdy nie sprawdzałam :D
IMG_20191204_133856.jpeg

Do góry