Nie, ja pół życia zmagam się z anemią,moze mój organizm się przyzwyczaił. Gorzej się czułam kilka lat temu, jak miałam niezdoagnozowaną niedoczynność tarczycy.Czułaś przez to osłabienie organizmu?
reklama
nnat.
Fanka BB :)
To raczej na pewno już TOJa też co do ruchów nie jestwm pewna. Chociaż od kilku dni coraz częściej jakby pękanie bombelków czuje.
Nie miałam nigdy problemów z anemia, więc jakoś tak w normie chyba się to trzyma póki coojej... to Ty naturalnie masz lepsza niż ja podczas brania żelaza [emoji87]
Powolutku i u Ciebie się podniesie, ciąża to duże obciążenie dla organizmu ;*
To moze nie będę ostatnia do rozpakowaniaJa też się witam, jako nowa majówka. Termin 30.05 z prenatalnych [emoji4][emoji177]
Ja też już po wizycie wszystko jest ok, płeć lokatora nadal nieznana
U mnie już widać, termin na 20.05, już nie zgonie na żadne przejedzenie, brzuszek jest ewidentnie ciążowyPytanie do dziewczyn, które są w pierwszej ciąży.
Jak wasze brzuchy? Coś widać? [emoji848]
A czemu nieznana? Nie da się rozpoznać, czy kwestia ułożenia maluszka? Ja już się nie mogę doczekać, kiedy będę wiedziała... [emoji28][emoji847]
Nie czuję się ani na chłopca, ani na dziewczynkę, z jedzenia też nic nie wywróżę [emoji2372] ewentualnie z cery mogę, bo jest słaba, więc wskazuje na dziewczynkę, haha babcie metody [emoji85]
U mnie brzuch raz większy, raz mniejszy, a jak się położę na plecach, to prawie jak przed ciążą płaski jest. [emoji17][emoji2360]
Nie czuję się ani na chłopca, ani na dziewczynkę, z jedzenia też nic nie wywróżę [emoji2372] ewentualnie z cery mogę, bo jest słaba, więc wskazuje na dziewczynkę, haha babcie metody [emoji85]
U mnie brzuch raz większy, raz mniejszy, a jak się położę na plecach, to prawie jak przed ciążą płaski jest. [emoji17][emoji2360]
Ja też już po wizycie wszystko jest ok, płeć lokatora nadal nieznana [emoji85]
U mnie już widać, termin na 20.05, już nie zgonie na żadne przejedzenie, brzuszek jest ewidentnie ciążowy
No u mnie też narazie nie widać. Jak się najem to tak A tak to płaska jestem jeszcze termin mam na 22 lub 27 maja.Pytanie do dziewczyn, które są w pierwszej ciąży.
Za to płeć potwierdzona i mam dziewczynkę.
Może na dniach nam wywali [emoji85]
A dno macicy wyczuwalne? Ja myślałam, że czuję na wysokości linii majtek, czułam długo takie twarde zgrubienie, a teraz już nie. [emoji2372] No i nie wiem co to było haha
A dno macicy wyczuwalne? Ja myślałam, że czuję na wysokości linii majtek, czułam długo takie twarde zgrubienie, a teraz już nie. [emoji2372] No i nie wiem co to było haha
No u mnie też narazie nie widać. Jak się najem to tak A tak to płaska jestem jeszcze termin mam na 22 lub 27 maja.
Za to płeć potwierdzona i mam dziewczynkę.
Akurat to mi ciężko te stwardnienie znaleźć rano czasami da mi się wyczuć ale nie zawsze.Może na dniach nam wywali [emoji85]
reklama
nnat.
Fanka BB :)
U mnie to druga ciąża, pierwsza stracona, u maleństwa nie rozwinęło się serduszko, ale załóżmy jednak ze to pierwsza która idzie pomyślnie. No i u nas widać, ja jestem z terminem na koniec kwietnia, dziś równo 20t0d, ale od samego początku bardzo puchlam i brzuch już w 3 mscu lekko zaokrąglony widać było wrzucam fotkę sprzed chwiliPytanie do dziewczyn, które są w pierwszej ciąży.
A tego akurat nigdy nie sprawdzałamMoże na dniach nam wywali [emoji85]
Podziel się: