reklama
AtomicTOY
Fanka BB :)
Super! Gratuluję udanej wizyty [emoji846] Najważniejsze, że z bąbelkiem wszystko dobrze.Ja dziś już po wizycie, oprócz plamień wszystko ok, mam dalej leżeć i odpoczywać. Z Baby wszystko dobrze, serduszko bije, rusza się.
Miłego dnia
Dzis się dowiem. W październiku miałam 9, w listopadzie po podawaniu żelaza 10,2. Oby było dziś koło 11..Dziewczyny jaka macie hemoglobine w ciazy? ja od ponad miesiąca przyjmuje żelazo i mam 11,8...
nnat.
Pierwsze ruchy są odczuwalne bardzo nisko, ja je czulam na samym początku mniej więcej na wysokości Lini majtekWłaśnie mnie też to zastanawia jestem w 15 tygodniu i wczoraj leżąc na boku poczułam takie smyranie poniżej pępka i trwało ok 1 min lub trochę dłużej i drugi raz też tak się zdążyło do południa. Czyżby to fasolka dała się odczuć już?
13,7 - 12,1 od początku Wrześni, ostatni wynik z połowy listopada, ale na razie profesor stwierdził że jest ok ale jak dalej będzie spadać to żelazo trzeba będzie włączyć.Dziewczyny jaka macie hemoglobine w ciazy? ja od ponad miesiąca przyjmuje żelazo i mam 11,8...
missroszi
dokładniejakby pękanie bombelków czuje.
jeszcze kilka tygodni temu pisałam, że nie czuję ruchów i byłam zestresowana a teraz 20 tydz i codziennie coś mam nadzieję, że to TO!
wczoraj obudziłam się z takim bólem jakby rozciągającym na dole że promieniowało aż na plecy i tak cały dzień chodziłam skulona... zazwyczaj pomagało jak się położyłam na 30 min a wczoraj nic.
dziś obudziłam się już bez tego bólu.
waga + 5 kg
powodzenia na wizytach <3
Anipul
ojej... to Ty naturalnie masz lepsza niż ja podczas brania żelazaPierwsze ruchy są odczuwalne bardzo nisko, ja je czulam na samym początku mniej więcej na wysokości Lini majtek 13,7 - 12,1 od początku Wrześni, ostatni wynik z połowy listopada, ale na razie profesor stwierdził że jest ok ale jak dalej będzie spadać to żelazo trzeba będzie włączyć.
Anipul
Czułaś przez to osłabienie organizmu?Dzis się dowiem. W październiku miałam 9, w listopadzie po podawaniu żelaza 10,2. Oby było dziś koło 11..
Ja wczoraj też miała tak samo[emoji7]
Też mam 15 tydzień [emoji4][emoji847]
Też mam 15 tydzień [emoji4][emoji847]
Właśnie mnie też to zastanawia jestem w 15 tygodniu i wczoraj leżąc na boku poczułam takie smyranie poniżej pępka i trwało ok 1 min lub trochę dłużej i drugi raz też tak się zdążyło do południa. Czyżby to fasolka dała się odczuć już?
reklama
Ja też się witam, jako nowa majówka. Termin 30.05 z prenatalnych [emoji4][emoji177]
Cześć chciałam się przywitać, następna majówka się melduje. Co prawda termin mam na koniec maja ,na początku był 30.05, 27.05 po prenatalnych , a czy się załapię na maj to się okaże
Mam jednego syna 8 letniego a po wczorajszym usg wychodzi, że będzie drugi chłopak. Samych chłopów będę mieć w domu wliczając psa [emoji846][emoji846]
Jestem trochę panikarą i dlatego dopiero teraz się melduję Brzuszek zaczął rosnąć , coś tam zaczynam czuć jakby ruchy chociaż wczoraj lekarz mówił , ze to pewnie za wcześnie. Ale ja mam wrażenie że to jest to .
Miłego dnia dziewczyny [emoji6][emoji15]
Podziel się: