Kiniawk
Fanka BB :)
Dzięki za artykułNie wiem czy można wejść w ten link. Ja również śpię na brzuchu i szukałam informacji na ten temat, wiec podrzucam artykuł
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dzięki za artykułNie wiem czy można wejść w ten link. Ja również śpię na brzuchu i szukałam informacji na ten temat, wiec podrzucam artykuł
Uwielbiam Ikee a teraz nie wiem czy widziałaś ze jest 10% rabatu na łóżka (ciekawe czy to dotyczy tez łóżeczek) i materace.. sama wczoraj oglądałam. Pościel tez mi się podobaDzień dobry!
Dziewczyny, coś ostatnio dobra passa nad nami, same miłe wiadomości i zdrowe bobasy, oby tak zostało za te zestresowane mocno trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie ok!
Ja już sączę kawkę i napatrzeć się nie mogę na mojego skrzata na fotkach usg. Humor dopisuje i rozkminiam, czy nie jechać do Ikea ponapawać się trochę widokiem pięknych dziecięcych mebelków, których nawiasem mówiąc i tak narazie nie mam gdzie wstawić hehe ale coś już bym kupiła, chociaż jakiś kocyk czy coś! A może do kappahla podskoczę... dzisiaj kasa sama chce mi z portfela wyskoczyć
Dzisiaj zaczynam 2 trymestr[emoji7]
Nawet w aplikacji piszą że można już coś kupować[emoji2956]
Dzisiaj o 20 wizyta i mam nadzieję ze sie napatrzę. Bo teraz już będą co miesiąc[emoji41]
Za wszystkie wizytujace dzisiaj trzymam kciuki!!
@AtomicTOY bardzo sie cieszę że USG wyszlo na 6+!!!
[emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]Zobacz załącznik 1042341