reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

reklama
Odnośnie wyprawki to ja chce już zacząć ale nie mogę się wybrać.. Muszę go warszawy jechać bo u nas lipa. No ale na razie samopoczucie nie pozwala..

Dzień dobry!
Dziewczyny, coś ostatnio dobra passa nad nami, same miłe wiadomości i zdrowe bobasy, oby tak zostało :) za te zestresowane mocno trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie ok!
Ja już sączę kawkę i napatrzeć się nie mogę na mojego skrzata na fotkach usg. Humor dopisuje i rozkminiam, czy nie jechać do Ikea ponapawać się trochę widokiem pięknych dziecięcych mebelków, których nawiasem mówiąc i tak narazie nie mam gdzie wstawić hehe :D ale coś już bym kupiła, chociaż jakiś kocyk czy coś! A może do kappahla podskoczę... dzisiaj kasa sama chce mi z portfela wyskoczyć :D
Uwielbiam Ikee a teraz nie wiem czy widziałaś ze jest 10% rabatu na łóżka (ciekawe czy to dotyczy tez łóżeczek) i materace.. sama wczoraj oglądałam. Pościel tez mi się podoba :)

Zostawić Was na jeden dzień i już człowiek nie może doczytać i być na bieżąco [emoji848] [emoji4]

Ja dopiero dzisiaj wróciłam do żywych, antybiotyk niestety musiałam przestać brać. Ból głowy i wymioty, wczoraj cały dzień przespałam [emoji849] jutro podjadę do lekarza rodzinnego i zmianę antybiotyku.

Za wizytujace trzymam kciuki jak zawsze [emoji4] dzisiaj czuję się lepiej to mam zamiar coś zrobić, póki co leżę [emoji23][emoji23]
Miłego dnia

Czy ktoś robił biochemie (pappa) w diagnostyce? Ile czekaliście na wynik?
Ja zawsze w alabie a teraz tan i ciekawa jestem jaki czas oczekiwania ?

Dzisiaj zaczynam 2 trymestr[emoji7]
Nawet w aplikacji piszą że można już coś kupować[emoji2956]

Dzisiaj o 20 wizyta i mam nadzieję ze sie napatrzę. Bo teraz już będą co miesiąc[emoji41]

Za wszystkie wizytujace dzisiaj trzymam kciuki!!

@AtomicTOY bardzo sie cieszę że USG wyszlo na 6+!!!

[emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]
Screenshot_20191107-091313_Pregnancy%2B.jpeg

Dzien Dobry Laseczki. Ja niedawno wstałam, spie, spie i tylko spie. Ale lepiej, teraz sie wyspać na zapas bo pozniej przez kilka lat nie bedzie spania. ;) tak sobie to glupia tłumaczę :) ale dzisiaj w nocy miałam koszmar..snilo mi się, ze zaczelam krwawic...poszlam sie szybko myć do lazienki z krwi a w mojej wannie siedziały dwie srarsze babki takie po 80....a co weszlam na trzeciego do wanny, zeby sie myć. A gdy wyszlam z domu zeby jechać na izbę zaczęły fajerwerki tłuc...tak sie zapatrzylam, ze zapomnialam jechać do lekarza. I DZIEKI BOGU WSTAŁAM. co w tej glowie siedzi..nie mam pojecia, moze taki sen mialam z racji jutrzejszego zakończonego 13 tyg :)

reklama
Dzisiaj zaczynam 2 trymestr[emoji7]
Nawet w aplikacji piszą że można już coś kupować[emoji2956]

Dzisiaj o 20 wizyta i mam nadzieję ze sie napatrzę. Bo teraz już będą co miesiąc[emoji41]

Za wszystkie wizytujace dzisiaj trzymam kciuki!!

@AtomicTOY bardzo sie cieszę że USG wyszlo na 6+!!!

[emoji177][emoji177][emoji177][emoji177]Zobacz załącznik 1042341

Wspaniale. Sama na to czekam.
A jak po prenetalnych?

Mamy ta sama aplikacje.
Ja już się nie mogę doczekać szaleńczych zakupów

Do góry