reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Dzień dobry [emoji4]
Ja dziś obudziłam się znowu o 4:30 i już nie usnęłam. Bobas chyba chce mnie przygotować na to co będzie jak już urodzę i już kolejny dzień od 5 zaczyna takie tańce że zamiast spać monitoruję ruchy. Za to kupiłam dzidziusiowi komplet do łóżeczka i wózka [emoji23] do tego pies ma jakieś koszmary całą noc i „gada” przez sen, utulony jak dziecko uspokaja się na chwile po czym włazi na mnie i sapie prosto w twarz. Królik tez się awanturuje bo wczoraj ostrzyżony i jeszcze złość mu nie przeszła, tak się właśnie śpi jako jedyna kobieta w domu [emoji23]
Na 10:30 lekarz, dziś mamy 16 + 3 ciekawe czy nadal chłopak czy jakieś zmiany zaszły [emoji1320]
Miłego dnia!

reklama
Dzień dobry wszystkim, znów obudziłam się przed chłopakami :D takze kawa z rana zaraz wchodzi. Mąż ma wolne więc jedziemy z synem na jakąś salę zabaw bo leje i zimno u nas, niech dziecko ma trochę rozrywki, bo jak rodzeństwo się urodzi to mu się utnie, a rozpuszczony jest konkretnie. Także czas dla rodziny. Wszystkim wizytujacym powodzenia życzę. Reszcie jak naj mniej dolegliwości i miłego dnia <3

Trzymam kciuki. Wyniki są całkiem dobre. Kiedy masz amniopunkcję?
21 listopada. 2 tygodnie czekania, a potem 3 na wynik [emoji53] Ale i tak lepsze to niż kilka miesięcy niepewności...
Kochane, przepraszam, że dopiero piszę. Opóźniła mi się wizyta, a komórka rozładowała w poczekalni i nie miałam się nawet jak odezwać. W skrócie maluch zdrowy!!! Lekarz zadowolony, powiedział, że badanie na 6+. [emoji2]
Dziewczyny, nagadam się z mężem, bo jeszcze nie opadły ekstremalne emocje z dzisiejszego dnia i odezwe się ze szczegółami. [emoji6]
Cudowne wieści [emoji7] Zawsze trzeba wierzyć [emoji106]Powiem szczerze że bardzo czekałam na Twój wpis, jednak wieczorem już nie dałam rady i z tych nerwów szybko zasnęłam [emoji42]
W pierwszej ciąży dość szybko ogłosili, wiem bo urodziła kilka dni przedemna ;) nawet się na majowkach smialysmy ze pewnie wśród nas jest Lewandowska i sie nie przyznaje:p
Ile ma Twoja dzidzia, bo coś mi mówi że jest w podobnym wieku jak moja. Moja maj 2017[emoji6]

A no i zapomniałam się przywitać [emoji85] O ja niedobra [emoji3516]
Dzień dobry wszystkim [emoji8] Życzę miłego dzionka i samych dobrych wiadomości od wizytujących [emoji106][emoji182]

A ja dziś kończę 15 tydzień [emoji3590]
Screenshot_20191107-074150.jpeg

Mam bardzopodobnie, nie wiem czy to macica, pęcherz czy wzdęcie. Może też zacznę brać magnez...? Mi lekarz polecał asmag przy skracającej się szyjce. Lepiej w sumie zanim się nie upewnię że to rzeczywiście macica magnez niż nospę

To czego jestem pewna to że boli mnie spojenie łonowe jak od siodełka rowerowego. Ostatnio też bolało ale w 20 tygodniu a nie14 :( postaram się mniej chodzić i nie dźwigać ale nie bedzie łatwo z małym dzieckiem, 3 piętrem i daleką trasą od parkingu do biura w koło całej hali produkcyjnej..
Ja lykam asmag 3 razy dziennie
Kochane, przepraszam, że dopiero piszę. Opóźniła mi się wizyta, a komórka rozładowała w poczekalni i nie miałam się nawet jak odezwać. W skrócie maluch zdrowy!!! Lekarz zadowolony, powiedział, że badanie na 6+. [emoji2]
Dziewczyny, nagadam się z mężem, bo jeszcze nie opadły ekstremalne emocje z dzisiejszego dnia i odezwe się ze szczegółami. [emoji6]
Cieszę się że wszystko dobrze po wizycie.

Hej. Ja ledwo wstałam. Pewnie siły odzyskam dopiero przed południem jak zawsze.

Dzień dobry!
Dziewczyny, coś ostatnio dobra passa nad nami, same miłe wiadomości i zdrowe bobasy, oby tak zostało :) za te zestresowane mocno trzymam kciuki, na pewno wszystko będzie ok!
Ja już sączę kawkę i napatrzeć się nie mogę na mojego skrzata na fotkach usg. Humor dopisuje i rozkminiam, czy nie jechać do Ikea ponapawać się trochę widokiem pięknych dziecięcych mebelków, których nawiasem mówiąc i tak narazie nie mam gdzie wstawić hehe :D ale coś już bym kupiła, chociaż jakiś kocyk czy coś! A może do kappahla podskoczę... dzisiaj kasa sama chce mi z portfela wyskoczyć :D

reklama
21 listopada. 2 tygodnie czekania, a potem 3 na wynik [emoji53] Ale i tak lepsze to niż kilka miesięcy niepewności... Cudowne wieści [emoji7] Zawsze trzeba wierzyć [emoji106]Powiem szczerze że bardzo czekałam na Twój wpis, jednak wieczorem już nie dałam rady i z tych nerwów szybko zasnęłam [emoji42]Ile ma Twoja dzidzia, bo coś mi mówi że jest w podobnym wieku jak moja. Moja maj 2017[emoji6]

A no i zapomniałam się przywitać [emoji85] O ja niedobra [emoji3516]
Dzień dobry wszystkim [emoji8] Życzę miłego dzionka i samych dobrych wiadomości od wizytujących [emoji106][emoji182]
Moj syn też maj 2017 :D

Do góry