Jaska.JDM
Fanka BB :)
Witam Was wcześnie rano. :*
Powodzenia dla wizytujących.
A dla tych po wizycie gratulacje.
Dla martwiących się - spokojnie kochane wszystko jest dobrze dzieci będą zdrowe.
@Hana89. @luna91
Ja też ten rocznik ale 6.12
A co do magnezu to tak magne B6 jest w formie leku nie suplementu dlatego lepiej się wchłania.
A bierzesz suplementy ciążowe? Zobacz czy w składzie nie ma magnezu i wit B6 byś z dawką nie przesadziła bo nadmiar może być gorszy od niedoboru.
Już nie chce mi się spać. Zaraz wstaje śniadanko ogarnąć sie i na autobus 40 minut jazdy.
Wyciągnełam zeszłoroczny płaszczyk cieplejszy bo zmarźluch ze mnie i chyba będę musiała kupić jednak coś na nasza "zimę" która pewnie znów mało śniegowa będzie. Chociaż mama mojego B mowiła że ma chyba dla mnie na zimę większą kurtkę.
Jakieś nowe kosmetyki używasz, proszek płyn do prania, może coś innego w posiłkach niż zazwyczaj. Czasem organizm w ciąży coś odrzuca bo dzidzia. Np. u mnie odrzuca od mleka krowiego, śmieje się że dzidzia po tacie mleka nie znosi i to dlatego.
Powodzenia dla wizytujących.
A dla tych po wizycie gratulacje.
Dla martwiących się - spokojnie kochane wszystko jest dobrze dzieci będą zdrowe.
Ja wizytuje. Dokładnie prenatalne od 9 badania ok 1 genetyk więc troche naczekam się. Ledwo mogłam zasnąć w nocy budziłam się i wierciłam.Wizytuje jutro któraś ze mną? bo ja mam wrażenie, że dziś nie zasnę[emoji2957][emoji2957]
@Hana89. @luna91
Ja też ten rocznik ale 6.12
Też często podobne siusiu mam.Czasem mi się wydaje że mam ale to chyba wzdęcia. U lekarza nic widać nie było. Na wszelki wypadek dwa razy dziennie biorę magne B6 forte (czyli w sumie tylko 200mg ale w aptece powiedzieli że się najlepiej przyswaja). Ja mam ciągle bóle brzucha, czasem taki tępy ból jakby w szyjce, muszę siadać ostrożnie bo inaczej wszystko boli. Boni ostatnio mam wrażenie że sikam za mało, chce mi się bardzo i idę do toalety, siadam i nic. Aż w końcu jakieś żenujące mini siku robię. A piję dużo. Może dziecki coś uciskają? Masz też tak?
A co do magnezu to tak magne B6 jest w formie leku nie suplementu dlatego lepiej się wchłania.
A bierzesz suplementy ciążowe? Zobacz czy w składzie nie ma magnezu i wit B6 byś z dawką nie przesadziła bo nadmiar może być gorszy od niedoboru.
Już nie chce mi się spać. Zaraz wstaje śniadanko ogarnąć sie i na autobus 40 minut jazdy.
Wyciągnełam zeszłoroczny płaszczyk cieplejszy bo zmarźluch ze mnie i chyba będę musiała kupić jednak coś na nasza "zimę" która pewnie znów mało śniegowa będzie. Chociaż mama mojego B mowiła że ma chyba dla mnie na zimę większą kurtkę.
Cześć! Również witam się z rana.
Przy czym ja z obawami, bo znów więcej mnie wysypało Będę to obserwować, ale jak się będzie rozwijać to znów szpital
Jakieś nowe kosmetyki używasz, proszek płyn do prania, może coś innego w posiłkach niż zazwyczaj. Czasem organizm w ciąży coś odrzuca bo dzidzia. Np. u mnie odrzuca od mleka krowiego, śmieje się że dzidzia po tacie mleka nie znosi i to dlatego.