reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Poczujesz ruchy to dotrze[emoji3590] Masz w przeszłości przykre doświadczenie, dlatego Twoje nerwy i obawy są jak najbardziej uzasadnione. Mam podobnie. Gdyby można było to kupiłabym sobie małe usg na allie [emoji23] Myślę że mało jest kobiet w ciąży, które nie mają żadnych lęków [emoji8]

Oooo.... to by była opcja!!!:))))
Ale masz rację. Moja pani ginekolog mówi podobnie… Jeszcze chwila i zacznie pani czuć ruchy dziecka i poczuje pani większy spokój.

reklama
Od rana probuje Was nadrobic... na kilka rat [emoji28] ale juz sie pogubilam, gdzie bylam.. na apce czesto mi sie watek odswieza i przeskakakuje na sam koniec... :(
W piatek idziemy na powrotne prenatalne, zeby sprawdzic czy kosc nosowa sie uwapniła.
W przyszlym tygoniu mam wizyte u mojej gin, juz zapowiedziała że zrobimy cytologie. W zwiazku z tym mam pytanko, czy tego dnia rano powinnam wziąć luteine dopochwowo? Czy nie powinnam?
Jak nie zapomne to zapytam lekarza na prenatalnych ale znajac mnie zapomne ze stresu.. moze chociaz tym razem zapytam czy widac płeć [emoji28][emoji28]

Oooo.... to by była opcja!!!:))))
Ale masz rację. Moja pani ginekolog mówi podobnie… Jeszcze chwila i zacznie pani czuć ruchy dziecka i poczuje pani większy spokój.
I tak i nie :-D moj mlody jak zasnal w brzuchu to tony coli i batonikow jadlam bonpp 3 godzinach nie odczuwania ruchów juz mialam szajba. Na polowkowych tak spal ze lekarz kazal mi wstać i ppdskakiwac zeby się obudził... myślę że poki nie tuli się dziecka w ramionach to strach bedzie zawsze, a później czy oddycha czy spi , żeby się nie zakrztusil i tak już do później ich starości my mamy będziemy drzec o zdrowie naszych pociech. Chociaz mi mam przy kolejnym urazie (bylam sportowcem) powiedziala, ja Cię urodzilam zdrowa A co ty pozniej z tym robisz to Twoja sprawa:angry::cool2::-D

Ooo ja mam teraz zgagę :)
Ja byłam mega kudłata a Tytus łysawy wiec może teraz będę miała kudłate dziecko[emoji848]
haha wszystko przed Tobą :D
Co tam porabiacie ? Moja młoda śpi. Byłyśmy na spacerze po obiedzie . Usnęła wtulona we mnie. Teraz jem kanapki [emoji3053][emoji3053] z szynką , serem , majonezem i ogórkiem kiszonym [emoji39]
Mała śpi, mąż przywiózł kebab, a ja przez ten stres cały leżę i mi niedobrze, prawie zemdlałam jak wstałam do kuchni po wodę, duszno mi i boli mnie głowa na maxa. Nie wiem czy nie jechać sprawdzić czy po tym całym stresie z dzidzią wszystko ok bo serio czuje się jakbym miała zaraz umrzeć. I tak mam od 20 minut. :(

Ja mam jutro USG , to będzie według miesiaczki 11+1 ,bardzo się stresuje wiec proszę o trzymanie kciuków ☺ ostatnio miałam USG 10.10 , jestem po dwóch stratach w 9 oraz 39 tyg i wiem ,że jutro będę naprawdę przerażona przed wizytą
39!!! ;( O Boże przykro mi!!! :( będę trzymać na maxa kciuki by było wszystko ok.

reklama
Co tam porabiacie ? Moja młoda śpi. Byłyśmy na spacerze po obiedzie . Usnęła wtulona we mnie. Teraz jem kanapki [emoji3053][emoji3053] z szynką , serem , majonezem i ogórkiem kiszonym [emoji39]

Ja oczywiscie zrobilam rosół, aktualnie moj numer jeden wsrod dan [emoji16] wstawilam udka do piekarnika i czekam na narzeczonego az wroci z pracy :) Po obiedzie czeka na mnie sterta prasowania...

Dziewczyny, a jezeli chodzi o lozeczka to jak to rozwiazalyscie z poprzednimi pociechami? Mialyscie jedno lozeczko w sypialni i koniec?
Zastanawiam sie czy kupic jakas dostawke do sypialni i drugie lozeczko do pokoju malucha, zeby w dzien tam spalo, ale nie wiem jak zareaguje na takie przenoszenie w inne miejsce? [emoji848]

Do góry