reklama
KINDERBUENOO88
Fanka BB :)
Dziewczyny, ja już w domu. Wypisali mnie dzisiaj.
Szykuję się na prenatalne dziś wieczorem.
Tersz to sama nie wiem czego więcej, ekscytacji czy strachu?
Odrzuć strach!
Trzeba się cieszyć
Lilka455
Powodzenia!Dziewczyny, ja już w domu. Wypisali mnie dzisiaj.
Aurelka1994
Dlaczego?
A ja nie będę mieć w tej ciąży książeczki nawet.
Może spróbuj z zieloną herbata? Ja pije co wieczór, chyba że zjem coś meega ciężkiego i jest mi źle to pije dodatkowo w dzieńPopełniłam dzisiaj duży błąd… Zjadłam jajecznicę na maśle… I już od 4 h jest mi tak niedobrze że jak otworzyłam lodówkę to pobiegłam do Łazienki, a łzy to mi leciały ciurkiem. Leżę jak zwłoki A miałam ambitny plan żeby zrobić cokolwiek… Mięte piję ale to mi nie pomaga
Dziewczyny, ja już w domu. Wypisali mnie dzisiaj.
Wszystko będzie cacy! [emoji1362][emoji1362]
Jaska.JDM
Ja mam jutro USG , to będzie według miesiaczki 11+1 ,bardzo się stresuje wiec proszę o trzymanie kciuków ☺ ostatnio miałam USG 10.10 , jestem po dwóch stratach w 9 oraz 39 tyg i wiem ,że jutro będę naprawdę przerażona przed wizytą
Ja też jutro wizytuje, prenatalne
Ja też musiałam podskakiwać na połówkowych z córką .
To prawda to co piszesz, takie życie rodziców .
To prawda to co piszesz, takie życie rodziców .
I tak i nie moj mlody jak zasnal w brzuchu to tony coli i batonikow jadlam bonpp 3 godzinach nie odczuwania ruchów juz mialam szajba. Na polowkowych tak spal ze lekarz kazal mi wstać i ppdskakiwac zeby się obudził... myślę że poki nie tuli się dziecka w ramionach to strach bedzie zawsze, a później czy oddycha czy spi , żeby się nie zakrztusil i tak już do później ich starości my mamy będziemy drzec o zdrowie naszych pociech. Chociaz mi mam przy kolejnym urazie (bylam sportowcem) powiedziala, ja Cię urodzilam zdrowa A co ty pozniej z tym robisz to Twoja sprawa
W Szwecji nie ma książeczek. Przez całą poprzednią ciąże nie miałam nic, żadnego świstka ani zaświadczenia. Żadnej grupy krwi przy sobie. Teraz też tak będzie.
Nie wiem jak w Polsce, ale w Szwecji nie zaleca się pić zielonej herbaty w ciąży, bo podobno według najnowszych badań upośledza wchłanianie kwasu foliowego. Dowiedziałam się tego na wizycie u położnej.
Nie wiem jak w Polsce, ale w Szwecji nie zaleca się pić zielonej herbaty w ciąży, bo podobno według najnowszych badań upośledza wchłanianie kwasu foliowego. Dowiedziałam się tego na wizycie u położnej.
Dlaczego? Może spróbuj z zieloną herbata? Ja pije co wieczór, chyba że zjem coś meega ciężkiego i jest mi źle to pije dodatkowo w dzień
reklama
powrócilam z badań [emoji4] trisomia 21 1:2831, 18 1:5245, 13 QUOTE]
Rewelacja !!!!!!!!
A ile masz lat?
Podziel się: