moja corka byla bardzo podobna tez mala czarnulka, i chyba sa ten sam rocznik.
Boję się że jak ja urodzę dzieciątko to dostanę jakiegoś bzika.[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
moja corka byla bardzo podobna tez mala czarnulka, i chyba sa ten sam rocznik.
Ooo ja mam teraz zgagę
Ja byłam mega kudłata a Tytus łysawy wiec może teraz będę miała kudłate dziecko[emoji848]
Moja córka (7lat w grudniu) od początku twierdziła ze mam w brzuchu siostrę i jak wczoraj jej powiedzieliśmy ze miała racje i pokazaliśmy zdjęcie - to skomentowała to zdaniem „to jakieś kości, ale widać ze dziewczynka bo ma długie włosy i zaczesane na bok” Zobacz załącznik 1041628
Boję się że jak ja urodzę dzieciątko to dostanę jakiegoś bzika.[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Pewnie taaak[emoji23] Jednak najgorsze jest to że się z tego powodu nie ma żadnych wyrzutów sumienia [emoji85][emoji12]Boję się że jak ja urodzę dzieciątko to dostanę jakiegoś bzika.[emoji173]️[emoji173]️[emoji173]️
Pewnie taaak[emoji23] Jednak najgorsze jest to że się z tego powodu nie ma żadnych wyrzutów sumienia [emoji85][emoji12]
Popełniłam dzisiaj duży błąd… Zjadłam jajecznicę na maśle… I już od 4 h jest mi tak niedobrze że jak otworzyłam lodówkę to pobiegłam do Łazienki, a łzy to mi leciały ciurkiem. Leżę jak zwłoki A miałam ambitny plan żeby zrobić cokolwiek… Mięte piję ale to mi nie pomaga
Moja też śpi [emoji2958] Obieram bulwy i zaraz zabieram się za resztę, bo dzieci głodne już nade mną stoją [emoji16]Co tam porabiacie ? Moja młoda śpi. Byłyśmy na spacerze po obiedzie . Usnęła wtulona we mnie. Teraz jem kanapki [emoji3053][emoji3053] z szynką , serem , majonezem i ogórkiem kiszonym [emoji39]