reklama
[emoji23][emoji23][emoji23] Córeczka the Best i te włosy zaczesane na Bok [emoji38] Ale zdjęcie usg cudowne, boskie[emoji173]️Moja córka (7lat w grudniu) od początku twierdziła ze mam w brzuchu siostrę i jak wczoraj jej powiedzieliśmy ze miała racje i pokazaliśmy zdjęcie - to skomentowała to zdaniem „to jakieś kości, ale widać ze dziewczynka bo ma długie włosy i zaczesane na bok” Zobacz załącznik 1041628
Dlatego się nie przywiązuje Choć chciałabym żeby ta dziewczyna już została. Pewnie w styczniu dopiero się dowiem co i jak... Nie wiem jak wytrzymam haha no chyba, że za 4 tygodnie będzie coś widać to byłby już 18 tydzień... Więc może by było widać ale pewiej na początku stycznia będzie@CatsMum u mnie znajoma właśnie pokazała zdjęcia z USG w 18tyg - miała być dziewczynka a siusiak jak nic !! więc haha obawiam się ze i mój chłopczyk który był wypatrzony w 10, potem w 13 tyg jest też pod znakiem zapytania.
blondynka28
Fanka BB :)
Byłam na pobranie krwii do PAPA-A. Mój lekarz bez powodu nie dał mi skierowania. Przemyślałam na spokojnie i z tego co zrozumiałam co powiedział wolałby abym lepiej zrobiła to badanie. A i j będę chyba spokojniejsza. Bardziej bym się denerwowala nie robiac go niż jak zrobiłam dla spokoju.150 zł zapłaciłam więc niedużo. Przy kosztach życia, innych wydatkach te 150 zł to jest nic, a zdrowie i spokój bezcenne. Wynik za 2 tyg.
Strasznie długo czekacie na wyniki . Ja wczoraj miałam pobieraną krew, a za godzinę powinnam mieć wyniki w necieByłam na pobranie krwii do PAPA-A. Mój lekarz bez powodu nie dał mi skierowania. Przemyślałam na spokojnie i z tego co zrozumiałam co powiedział wolałby abym lepiej zrobiła to badanie. A i j będę chyba spokojniejsza. Bardziej bym się denerwowala nie robiac go niż jak zrobiłam dla spokoju.150 zł zapłaciłam więc niedużo. Przy kosztach życia, innych wydatkach te 150 zł to jest nic, a zdrowie i spokój bezcenne. Wynik za 2 tyg.
No leci leci... Ja dziś według lekarza 13+1 ah.. 14 tydzień... Według aplikacji 13+6. Nim się obejrzymy wejdziemy w 3 trymestr haha@CatsMum myślę że 18 tydzień jak się tylko dobrze ustawi - to będziesz mieć potwierdzone.
Jak ten czas leci
reklama
Strasznie długo czekacie na wyniki . Ja wczoraj miałam pobieraną krew, a za godzinę powinnam mieć wyniki w necie
Ja 7 w czwartek pobieram krew i mówili, ze 12 spokojnie będą wyniki (11 jest wolny).
Czekam na Twoje wyniki Pewnie będzie wszystko git!
Podziel się: