@Asiczek84 daj znać Kochana co Ci powie na te problemy z cera... mam to samo
bardzo mnie to drazni
Juz myślałam że jest lepiej, a tutaj znowu...
A co do Eliptyka, słyszałam właśnie że lepiej bieżnia albo już zwykły pionowy rowerek.
Ja własnie Kocham basen, odpręża mnie nieziemsko.. ale do 25.11 jestem bez samochodu. Więc tylko jak mąż wróci wcześniej mogę się wyrwać. Co się rzadko zdarza
a po drugie wczoraj byłam wieczorem słuchajcie 10os na torze !!! - bałam się ze ktoś mnie kopnie czy coś. Jednak rano najlepiej.
A na bieżni biegasz? czy spacerujesz pod górkę ?
Ja chcę chodzić na basen, ale nie wiem jaki strój kupić najlepiej :/
Ja mam jeszcze z przed ciąży jednoczęściowy - standardowy taki z Intersportu. mam tylko biust wzmocniony - zawsze miałam większy
Na razie na brzuszku jest spoko, ale jak urośnie pewnie 2 częściowy jakiś będę musiała kupić - taki zabudowany jak mówiła
@Asiczek84
Wczoraj miałam USG i wszystko wyszło dobrze. Dostałam skierowanie na PAPA i mam problem. Robić czy nie. Mam 2 dni na decyzję. Wiem że temat ten był już dawno poruszany , ale nie wiem co zrobić. Ryzyko wad niskie. Robiłyscie czy jednak nie. Lekarz powiedział abyśmy z mężem zdecydowali sami. Wiek 26 lat. Przezierność karkowa 1,04. To moja pierwsza ciąża i mam taki dylemat teraz. W tym wieku robiłyscie to badanie?
Ja mam 28 lat - USG było poprawne, nie robiłam PAPPY
Najpierw w rejestracji wypełniałam ankietę i wyrażałam zgodę/ bądź nie na pobranie krwi. Lekarz też zapytał czy była pobierana krew. Jeśli nie było zaleceń od lekarza prowadzącego ze względu an wyniku USG, albo wady genetyczne w rodzinie,w tym wieku tak naprawdę decyzja należy do nas.
@gochagosiaczek Ja normalnie dostaję wypłatę ost dnia miesiąca i połowiczną dostałam ( tą część którą wypłaca pracodawca) Natomiast od ZUSu nadal nic. Wszystko jest zależne od tego kiedy księgowa zgłosiła do ZUSu, bo od tej daty maja 30dni.
Może jest jak u mnie , firma zatrudnia ponad setkę jednak etatowych pracowników nie ma nawet 20
Pisałyście też o włosach, ja ścinam i farbuję normalnie. Od dawna używam farby organicznej firmy Framesi...
Tak samo robię sobie rzęsy, paznokcie i inne rzeczy
- od razu lepiej się czuję