reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Majóweczki 2020

Jak widzę kotka to buzia mi się śmieje. Graj z was wspominała że ma kotka od malutkiego, którego matka odrzuciła i karmiłam go butelką… Wiecie co? My z mężem cały czas katujemy filmy o kotkach i się śmiejemy, Ale gdybym miała takiego malutkiego kotka którego musiałabym karmić mleczkiem z butelki to przysięgam że chyba sama dostałabym pokarmu. One mnie rozwalają na Łopatki.
No i kot oczywiście gdzie? Na kanapie bo przecież nie na podłodze[emoji23]
zawsze na kanapie, albo u mnie na kolanach i w nocy w lozku.

Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app

reklama
widzialyscie na fb ile tam jest juz dziewczyn? juz nie jest to tylko nasze miejsce, ja tam nie bede pisac

Sent from my SM-J710F using Forum BabyBoom mobile app

Te grupy na fb to zawsze jakieś takir liczne. Ja się nie umiem tak odnaleźć. Ja potrzebuje nawiązać jakaś wiez a nie tak sucho lecieć z tematem :p

W ogóle mieszkanie z kimkolwiek jest trudne. Zwłaszcza jeszcze jak się mieszka u kogoś.
Ja nie wyobrażam sobie teraz mieszkać z kimkolwiek jeszcze, jak za długo mam gości to już się źle czuje :p
My mieszkamy od 3 lat u siebie,i sami i nie wyobrażam sobie żebym miała teraz wrócić tam gdzie mieszkałam wcześniej.
Mieliśmy mieszkać maks 6mc w domu teściów, wyszło 9lat, bo mężowi było tak lepiej.. Z perspektywy czasu, bardzo żałuję, bo uważam że te 9lat jest straconych..
Dopiero teraz czuję się na swoim miejscu i w swojej roli.

No własnie nawiązać więź, a czy my tutaj też wszystkie ponad 60 osób (tyle jest do grupy zamkniętej) nawiązaliśmy więź i dobrze się znamy? Żeby pisać o bardzo prywatnych sprawach? Sprawdziłam z ciekawości i jest multum dziewczyn 2-4 postów. Może lepiej jednak tutaj lepiej się poznać a na zamknięta tylko dziewczyny które znamy i kojarzymy nicki z regularnego pisania? Tam pisać prywatne bardzo sprawy a resztę narazie tutaj i z czasem dołożyć osoby co się uaktywnia.

Dziewczyny @MB91 i @luna91 zgłosiły się , jako moderatorki, jeśli jesteście "na tak" to zaraz nadam im uprawnienia i będą mogły zgłosić do mnie dział zamknięty :) Ponieważ jest wśród was sporo dziewczyn, które mają więcej postów, więc dla porządku pytam, czy to w zgodzie z wami :)

No własnie nawiązać więź, a czy my tutaj też wszystkie ponad 60 osób (tyle jest do grupy zamkniętej) nawiązaliśmy więź i dobrze się znamy? Żeby pisać o bardzo prywatnych sprawach? Sprawdziłam z ciekawości i jest multum dziewczyn 2-4 postów. Może lepiej jednak tutaj lepiej się poznać a na zamknięta tylko dziewczyny które znamy i kojarzymy nicki z regularnego pisania? Tam pisać prywatne bardzo sprawy a resztę narazie tutaj i z czasem dołożyć osoby co się uaktywnia.

Też patrzylam na niektóre nicki z listy.
Nie chciałam się wyłamywać z pomysłem "selekcji" (jakby to nie brzmiało) bo wiadomo, każdemu warto dać szansę.. Ale myślę, że taka szansa na wpisanie się do zamkniętej grupy znajduje się tu..
Przecież nikt nie musi się jakoś bardzo tu otwierać, wystarczy trochę się wgrać w grupę.. W końcu fajne babki jesteśmy ( [emoji14] ) i żadnej z nas nie gryzie (jeszcze haha) :)

Przejdziemy na zamknięty i życie zweryfikuje:)

reklama
Do góry